Aftellen met Stip... woensdag 4 december...


Studeren... studeren... studeren... Nu de theoretische testen afgelegd moeten worden en de praktische proeven dienen te worden uitgevoerd, gieren de zenuwen door mijn lijf. De vermoeidheid begint me ook weer parten te spelen en de koude doet absoluut geen goed aan de pijnlijke gewrichten en spieren. Toch moet ik doorbijten want een les missen is meteen ook een onzekerheid meer over een bepaalde bereiding. De keukentermen slaan me om de oren en tussen de vis- en vleesgerechten door dient er ook nog een stageplaats gezocht te worden. Ik ben moe... eigenlijk best wel uitgeput... toch hou ik me staande en probeer ik het hoofd koel te houden ondanks de warme wintermuts. Nog even en het is kerstvakantie...

Welkom kerstman...


Ik kijk al verlangend uit naar een dagje uitslapen... de kerstvakantie gaat me vast wel goed doen...

kerst2019
kerst2019

Mmm... kerstkoffie

Genieten... dat ga ik doen, dat weet ik zeker... van een heerlijk warm drankje na een gezellige avondwandeling in een mooi verlichte stad.

Studeren...

Nog even doorzetten... mijn hersenen presteren overuren... en mijn hoofd vraagt om een relaxmoment...

kerst2019
kerst2019

Vitamientjes...

Na een kleine pauze en een sapje,
kan ik weer aan de slag...
laat die examenvragen maar komen...