×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Interieurstyling zonder budget...

Interieurstyling zonder budget...


Hoe overleef ik de verbouwingen?


Of het nu steeds terugkerende werkjes zijn of heuse verbouwingen, ik vraag me dikwijls af hoe ik dit ooit allemaal tot een goed eind ga brengen. Mijn financiële situatie is helemaal niet zo rooskleurig en bijna zonder geld moet ik wel heel inventief zijn om dingen te verwezenlijken in huis. Gelukkig ben ik handig en heel creatief zodat ik er meestal wel een oplossing voor vind, maar toch. Mijn energiepeil geraakt er soms wel wat door in de war...

Even kijken hoe ik de muur achter het oude schoolbankje een leuke toets kan geven...

Mmm... de mallemolen in mijn hoofd draait op volle toeren, ideeën komen binnen, eens kijken welke materialen ik nog heb of waar ik hiervoor aan gratis dingen kan geraken.

Ja... al zeg ik het zelf... ik ben gestart met een uniek en kunstig project.

De uitdaging is nu origineel zijn in je huis zonder of toch bijna zonder budget...
An
Mooie blog en tips groetjes An Creatief
28-06-2017 10:36
28-06-2017 10:36
notifications_noneadd
07-11-2018 10:35
2 volgers , 2 antwoorden
2 antwoorden