Twee jaar blogger... dat moet gevierd worden!


Op 4 juni 2017 had ik nog nooit het woord 'blogger'gehoord. Uiteraard las ik al ruime tijd blogs, maar het 'beestje' had bij mij nog geen naam gekregen. Op 5 juni 2017 ontdekte ik een advertentie om te bloggen bij Yoors. De naam Yoors klonk mij toen nog onbekend in de oren. 

Normaliter ben ik een echte angsthaas wanneer het neerkomt op het afsluiten van een lidmaatschap. Overal zie ik iets verkeerds in, zeker wanneer het te maken heeft met het wereldwijde internet, ik loop er met een wijde boog omheen. Je weet maar nooit wat me overkomt ... 

Waaruit die drang kwam, begrijp ik nog steeds niet, maar lid worden van Yoors kwam vanuit het niets op me af. 

Uiteraard had ik al eerder boodschappen gekregen om te gaan schrijven, maar dat ik blogger zou worden leek toen nog een 'ver van mijn bed' show. 

Intussen ben ik immens vertrouwd geraakt met Yoors. Het lijkt alsof ik nooit iets anders heb gedaan. 

Het voelt aan alsof ik geboren ben met Yoors en het voelt aan alsof ik ooit zal sterven met Yoors. In elk geval, vandaag kan ik niet meer zonder Yoors. Ik kan me niet meer inbeelden dat ik ooit leefde zonder Yoors. 

Ik kan me ook niet inbeelden dat ik ooit nog zal leven zonder het bloggen. 

Wat is zo speciaal aan Yoors? 

Wat bracht Yoors mij op? 

 • Nieuwe vriendschappen (digitaal en tastbaar)
 • Steun en vertrouwen
 • Zelfvertrouwen
 • Delen van leed en ontvangen van advies
 • Respectabele reacties op mijn blogs
 • Lidmaatschappen in diverse toffe groepen
 • Een betere schrijfstijl
 • Leren werken met een blogeditor
 • Gratis E-books
 • Interessante nieuwsbrieven
 • Cadeaus voortvloeiend uit wedstrijden
 • Een gratis domeinnaam en website voor een periode van twee jaar

O ja, ik was het bijna vergeten, een leuk zakcentje

en nog zoveel meer waar ik niet zo 1, 2,3 kan opkomen … 

Quote

Twee jaar blogger ...dat moet gevierd worden !!! 

Mieke Van Liefde 

5 / 06/ 2019

Heeft bloggen ook jouw leven veranderd? 

Heb jij ook zoveel te danken aan Yoors? 

Laat het weten in de reacties. 

Mieke Van Liefde

Auteur en blogger over destructieve relaties 

 

 


Heb jij pijn of verdriet? Heb je nood aan een luisterend oor?

Zoek je hulp? Wil je advies en inzicht? Zoek je een leuk team om lief en leed mee te delen? Of wil je mij gewoon volgen?

Meld je dan hier gratis aan: