Polly de shetlandpony voorstellen!🐴

Polly de shetlandpony voorstellen!🐴


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hier in deze video is te zien dat mijn pony Utelo een nieuw maatje heeft namelijk Polly. Polly is een shetlandpony en is niet meer de jongste. Hij heeft altijd bij een camping gestaan en is daar hoefbevangen geworden. Die mensen waren bang dat de pony ineens dood zou liggen in het weiland en dat hun dochter dit zou zien dus hebben ze hem aan ons gegeven. Hier is hij erg gelukkig en dat is ook te zien in de video.

Vind jij het ook een leuke video geef dan een like op de video en wil je meer zien dan mafg je abonneren, het is gratis 😉🐴Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Owhhh en vond het wel leuke toeval mijn dochter haar lievelingspony heet ook poly
| 02:44 |
Wat leuk ik ga je volgen ik hou zelf ook ontzettend veel van dieren en zit er aan te denken om er ook over te gaan schrijven omdat ik maandag op een zorgboerderij ga starten. Er staan 21 paarden , ezels kippen en konijnen en er lopen een paar latten rond
| 02:43 |
Wat een leuke dieren!
| 14:00 |
Echt een leuk filmpje! Het lijkt wel goed te komen met die twee :D
Kijk je ook even naar mijn dieren? :)
yoo.rs/purelyme99/blog/mijn-viervoetige-liefdes-1498593466.html?Ysid=68868
| 20:06 |
Ik zal een kijkje nemen!
| 20:50 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen