×

Yoors


Inloggen
×

Yoorseven niet zo lekker in mijn vel

even niet zo lekker in mijn vel


goedemorgen

hoe gaat het met iedereen hier?

ik wou dat ik kon zeggen dat het goed met me ging maar dat is even niet zo. ik ben 2 wkn terug over de kop gegaan met de fiets wat al niet zo lekker was en werd daarna ook niet zo leuk aangesproken door een client pffffff.

zoals jullie al wel weten twijfel ik al een tijdje of ik wel met dit werk wil doorgaan en er zijn echt dagen bij dat ik het enorm leuk vind maar de meeste tijd ben ik er echt klaar mee en dit maakt het er niet beter op, ik ben niet gelukkig meer met wat ik doe.

en ik ben niet makkelijk in veranderen ik hou van zekerheid maar zou graag wat anders willen doen en dan zal ik toch stappen moeten zetten maar welke?

ik wil graag ander werk maar weet eigenlijk niet zo goed wat ik allemaal kan en allemaal bij me past.

en ben gewoon niet vooruit te branden nu werkt mijn hand ook niet echt mee dus maakt het ook wat lastiger allemaal maar mijn hoofd zit zo vol.

ik heb besloten deze week weer enigszins aan het werk te gaan maar vandaag heb ik weer enorm veel pijn dus heb alweer de nodige pijnstillers geslikt maar durf ook niet te zeggen dat ik het nog niet zie zitten weer aan het werk te gaan.

ik vertel het net zo warrig als dat het in mijn hoofd zit en ik word er zo moe van al dat denken maar heb vroeger meegekregen dat je je niet zo druk moet maken als alles loopt zoals het moet maar dat vind ik nu enorm moeilijk.

ik ben ooit eens overspannen geweest toen ik een jaar of 16 was maar voel me nu weer net zo en ik wil het wel uitleggen maar het lukt niet.

dit zijn momenten dat ik mijn vader (mijn steun en toeverlaat) heel erg mis ondanks dat hij het zelfde dacht als wat ik hiervoor beschreef.

ik voel me zo'n enorme angsthaas dat ik maar geen stappen zet, een hele grote mond maar ontzettend klein hartje.

als het aan mij ligt zeg ik vandaag mijn baan nog op maar manlief vind dat geen fijn idee en dat is het enige wat mij tot nu toe nog tegen houd.

jeetje ik voel me zo'n zeur nu even maar ik moet dit even kwijt, en ook al snappen jullie er niks van ben ik het toch kwijt(hoop ik)

zoals mijn dochter vaak zet ik wou dat ik mijn hoofd stil kon zetten, en het zou fijn zijn als je met je hart zou kunnen denken en daarnaar handelen zonder te veel gedoe er door te krijgen.

oftewel wat ze allemaal zeggen volg je hart maar als je dat doet je er problemen door krijgt en dan moet je dus automatisch weer denken met je hoofd.

ondanks alles wens ik iedereen een hele fijne dag toe!