Het Lekkerste Courgette-Recept Wordt Beloond Met 100YP | Moestuinmomenten

Het Lekkerste Courgette-Recept Wordt Beloond Met 100YP

UPDATE: Aangezien mijn beide courgetteplanten momenteel besmet zijn met meeldauw moet ik deze challenge noodgedwongen 'on hold' zetten. Ik ga eerst proberen de 5 reeds gegeven recepten uit te proberen.

De courgetteplant is waarschijnlijk één van de meest dankbare planten om in je moestuin te hebben staan. De plant groeit snel en produceert groenten aan de lopende band.

Ik ben net 2 dagen van huis geweest, en dit kon ik vanmorgen oogsten:

Smakeloos

Jammer genoeg vinden zowel mijn ik als mijn vrienden courgettes nogal smakeloos. Het grootste deel van onze oogst wordt dus weggeven aan vrienden,  buren en familie. Maar je kan ook niet élke keer met een courgette in hand binnenkomen... :-)

Daarom proberen we soms iets klaar te maken waarbij we geen last hebben van de fletse smaak.

Soep is dan een zeer goede oplossing, maar ondertussen hebben we een hele vrieskist vol soep.

Af en toe stuiten we op een recept waarin courgette best te pruimen is. Dit was de laatste ontdekking:

Jammer genoeg is lekkere courgette meer uitzondering dan regel. :-(

Courgette Inmaken

Vorig jaar heb ik geprobeerd courgette op een aantal verschillende manieren in te maken. Ik deed hetzelfde met onze gigantische komkommeroogst. Het grote verschil was dat ingemaakte komkommer zalig lekker is, terwijl de courgette dat helemaal niet was.

Tips gezocht

Hoe verwerk jij je courgette oogst?

Heb je lekkere recepten waarbij de flauwe smaak van courgettes niet opvalt?

Ken je een inmaak recept dat welk lekker is?

Ik zou het graag van je horen.

We proberen de gekregen recepten allemaal uit, en de inzender van het beste recept krijgt van mij 100YP cadeau!

Nog Geen Lid Van Yoo.rs?

Sluit je nu gratis aan en verdien geld door te bloggen, commentaren te posten en nog zoveel meer!

Share
Share and earn €1 per 1000 views.
Our sponsors make all rewards on Yoors possible. Check them out.