Wil je met me trouwen?


14 oktober 2017. De ochtend begon zeer vroeg voor ons en onze reisgenoten. Om op tijd bij de Taj Mahal te zijn (lees: als eerste in de rij te staan) moesten we heel vroeg ons bed uit. Maar, we stonden als eerste in de rij! Iets voor half 7 gingen de poorten open en rende mijn vriend naar de Taj Mahal. Hij heeft foto's gemaakt zonder toeristen, een uniek iets! Ik kwam iets later helaas, want mijn ieniemienie tasje moest gecontroleerd worden. 

Maar ook ik heb foto's kunnen maken zonder al te veel andere toeristen er op. 

Uiteraard lopen er fotografen die hun geld verdienen door de toeristen en fotoshoots aanbieden. 

Hier wat te geposeerde foto's genomen door de fotograaf.


Met de fotograaf hadden we afgesproken dat we tussen half 9 en kwart 9 weer bij hem zouden komen om de foto's op te halen. In de tussentijd gingen we uiteraard het complex bekijken. Door het zonlicht veranderd namelijk de kleur van het marmer. Erg fotogeniek dus! 


Maar door dat geslenter en foto's maken zou je bijna de tijd vergeten. We moesten dus een beetje haasten naar de fotograaf. Ik liep een beetje achter mijn vriend aan, hij wist nog wel hoe hij er uit zag, er lopen namelijk heel veel fotografen rond, en ze lijken allemaal op elkaar. 

Hij had hem al gauw gespot, praatte wat met hem en liep weer terug naar mij en zei dat we even naar dat bankje moesten lopen.  ' Hoe zo, gaat hij dan nog meer foto's maken, we hebben er toch al genoeg'.  

Ik was een beetje geïrriteerd, en vroeg nog ' Krijgen we deze foto dan gratis?' 

Eenmaal bij het bankje aangekomen smoest mijn vriend wat met de fotograaf en hoor hem zeggen ' Yeah, but she doesn't know..'  

Wat weet ik niet? 


Dennis.....

Wat doe je? 


En zo is 14 oktober 2017 een dag om nooit te vergeten. De reis door India & Nepal was al speciaal, maar werd nog bijzonderder.....


In de avond gingen we met de groep uiteten en kregen we namens de groep van de reisbegeleidster een taart aangeboden. 

Het filmpje daarvan stond al in een blog:

https://yoo.rs/monika1987/blog/verlovingstaart-1514982473.html?Ysid=44719

Word lid en beloon de maker en jezelf!