1e vervolg: Nu ik nog....of beter...


Dank jullie wel allemaal, voor de lieve reactie’s. Na een kort nachtje geslapen te hebben ( ik had het erg druk in mijn hoofd ) is mijn dochter inmiddels na een goede reis ( wel veel mist onderweg vannacht richting Schiphol) aangekomen bij de familie in de “Heilige Stad” , en heeft ze  deze stad al wat verkend samen met haar reisgenoten en familie die daar woont. kreeg zojuist de eerste foto’s en zelfs een klein filmpje binnen, waarin mijn dochter te horen is en waarin ze zegt dat het daar geweldig is! Mijn moederhart is weer wat gerustgesteld, op naar de volgende berichten!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lid