Fijne moederdag?!


Met de andere famileperikelen nog vers in het hoofd, gisteren weer een voorval ( zoon heeft regelmatig “smoesjes “ dat hij niet kan komen, zo ook gisteren, “buikgriep, hield niks binnen” aangezien ik toch heel dicht in de buurt was, dacht ik, ik ga ff langs, misschien beschuit of medicatie nodig? Na twee keer aanbellen, via de intercom contact, en na zijn vraag:” wat kom je doen, wat is er ? en een hele diepe zucht, besloot ik ondanks dat de deur toch open ging , rechtsomkeer te maken! Zo ben ik nog nooit behandeld door mijn kinderen, ( eerlijkheid en duidelijkheid was altijd het motto) en bovendien mijn zoon is al maanden anders dan hij altijd was!Tot 20.00 uur geen contact van zijn kant, hem gebeld, geen gehoor, hij appte terug, morgen bel ik je, dan zal ik je bijpraten, heb nu een pesthumeur!Ik ben benieuwd vandaag..  tot op dit moment 11.00 uur nog niets gehoord!

Hoezo  moederdag gisteren?

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!