Fijne moederdag?!

Fijne moederdag?!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met de andere famileperikelen nog vers in het hoofd, gisteren weer een voorval ( zoon heeft regelmatig “smoesjes “ dat hij niet kan komen, zo ook gisteren, “buikgriep, hield niks binnen” aangezien ik toch heel dicht in de buurt was, dacht ik, ik ga ff langs, misschien beschuit of medicatie nodig? Na twee keer aanbellen, via de intercom contact, en na zijn vraag:” wat kom je doen, wat is er ? en een hele diepe zucht, besloot ik ondanks dat de deur toch open ging , rechtsomkeer te maken! Zo ben ik nog nooit behandeld door mijn kinderen, ( eerlijkheid en duidelijkheid was altijd het motto) en bovendien mijn zoon is al maanden anders dan hij altijd was!Tot 20.00 uur geen contact van zijn kant, hem gebeld, geen gehoor, hij appte terug, morgen bel ik je, dan zal ik je bijpraten, heb nu een pesthumeur!Ik ben benieuwd vandaag..  tot op dit moment 11.00 uur nog niets gehoord!

Hoezo  moederdag gisteren?

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het valt niet mee, laat hem maar even. Mijn kinderen zijn ouder en hebben ook zulke periodes gehad.
| 14:54 |
oh wat een lastige situatie, hopelijk komt het goed
| 14:25 |
Wat vervelend ik hoop dat jullie het uit kunnen praten en er een goede verklaring is! Want dat is zo niet fijn!
| 12:43 |
Wat vind ik heel erg voor je!
| 11:37 |
Hè, wat naar................ hij zal hoop ik een goede verklaring hebben. Wie weet wat hem allemaal dwars zit en mannen zijn vaak geen praters. De dag is nog niet voorbij, maar wachten duurt lang...........
| 11:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen