Een #studentenjob als #Handelsingenieur in #Beleidsinformatica?


In mijn tweede bachelor Handelsingenieur in Beleidsinformatica heb ik nog niet veel van de wereld in mijn vakgebied kunnen zien. Stages zijn pas voor in latere jaren (het is een opleiding van 5jaar inclusief master) en daarom word ik versuft van al die boeken. En je leert er misschien wel veel dingen van bij, maar je gaat me toch niet vertellen dat ik later in mijn job definities moet gaan uitleggen? Daarom ben ik mezelf gaan verdiepen in die wereld genaamd 'internet'. Ergens zou ik toch wel iets moeten vinden waar ze een jobstudent zoeken van mijn richting? Het is trouwens een richting met veel mogelijkheden later. Maar na uren zoeken vond ik eigenlijk nog niks... Als ik al iets vond dan was het voor Master studenten... Heel teleurstellend dus. Enkele dagen later probeerde ik het nog eens. En deze keer zag ik iets staan van een vacature in de studentenstad waar ik studeer. Maar ik zag direct dat ze verwachten dat ik met programma's zou werken waar ik nog nooit van gehoord had... Maar ik dacht, een nee heb je, en een ja kan je krijgen. Dus ik stuur een berichtje en leg ook uit dat ik geen verstand heb van die programma's maar wel voor open sta om het te leren. 

Enkele dagen gingen voorbij en ik hoorde niks. Mijn hoop was dus verdwenen... Tot ik enkele dagen geleden ineens een voicemail bericht had. Ik beluister dat in spanning... Ze vroegen of ik nog interesse had en dat ik ze via mail mocht contacteren. Natuurlijk deed ik dat direct. En wat nu? Wel ik mag woensdag langs gaan! Ik ben zo benieuwd wat het wordt! Ik hou jullie via deze post graag op de hoogte :D

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!