Yoors punten bijhouden

Yoors punten bijhouden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals beloofd zet ik vandaag ook mijn puntjes al online. Ik vind dat ik heel goed bezig ben. Ik heb hieronder de tekst van de vorige blog nog eens geplakt zodat je de achtergrondinformatie ook kent. :) Onderaan vind je de punten. Wat vind je van mijn eerste evolutie?

Ik heb gezien dat er blogers zijn die hun Yoors punten bijhouden en publiceren. Dat ga ik vanaf nu ook doen. Waarom? Ik heb binnenkort examen en erna een weekje vakantie. Daarin zou ik graag op vakantie willen gaan, niks groot natuurlijk. Een extra zakcentje is altijd handig dus ga ik eens kijken wat ik tegen dan kan verdienen. Ik start vandaag de teller (9/01) en ik zal zien wat ik op 30/01 heb. Dan is het nog mooi op tijd om het aan te vragen en gestort te krijgen voor mijn vakantie. Ik zal elke dag rond 21u proberen te posten.


09/01 --> 7.800 YP

10/10 --> 8.520 YP


Zijn jullie benieuwd? Ik namelijk wel! :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
jij komt er wel
| 10:55 |
Ik benwwel benieuwd. Ik gebruik het zelf om vooral van me af te schrijven en dat te delen met mensen. Mag ik vragen wat jij doet om punten te verdienen?
| 19:04 |
Dit is fijn ;)
| 15:48 |
dit is leuk :)
| 14:49 |
Heel veel succes en weer punten erbij ;-)
| 18:23 |
dank je wel! :)
| 18:48 |
veel succes, Mygirlylife :-)
| 13:34 |
dank je wel :)
| 13:41 |
:-)
| 14:09 |
Dat is leuk verdienen:)
| 20:18 |
inderdaad :)
| 20:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen