Yoors uitdaging: Stel jezelf voor!!


Yoors is een geweldig platform, allemaal vriendelijke mensen. Maar eigenlijk weet je niks van elkaar. Ik ben gaan nadenken over een nieuwe uitdaging en ik wou iets vinden waarmee we elkaar beter leren kennen. En ik ben tot een leuk idee gekomen! 

Wat is de bedoeling? Je gaat jezelf voorstellen met de letters van jouw Yoors-naam. Met die letters begin je een zin of som je een paar woorden die iets over jou zeggen. Voor diegenen die niet graag schrijven maar wel foto's maken gaat het ook. Dan neem je een foto van een voorwerp dat jouw beschrijft waarvan de naam begint met een van de letters. Een moeilijke uitleg dus hieronder een voorbeeld van mezelf.

Mysteries, die vind ik zeker wel leuk!
YMCA, een liedje waarbij ik direct begin te dansen ;)


Groot hart, maar enkel als je het verdient.
Imperfect, net zoals ieder ander.
Rusteloos wanneer iets niet loopt zoals ik wil.
Liefde deel ik graag uit, want hoe meer je verspreid, hoe meer je er zelf krijgt.
You deserve it, drie woorden die ik wel eens tegen mezelf moet zeggen.


Lalaland, daar leef ik wel eens in. In mijn eigen kleine wereldje
Ijsjes zijn heel lekker en zal ik geen nee tegen zeggen.

Fietsen, dat doe ik elke dag. Zelfs nu ik mijn rijbewijs heb.

Eerste klas cutie, want met mijn meter 55 tussen reusjes val ik wel op ;)


En nu is het aan jullie!! Stuur mij een linkje van jullie voorstelling en ik zal naar jouw linken. Wil je mij ook benoemen in jouw artikel dan? ;)

De volgende Yoorsies deden al mee: