Een sterk verhaal

Een sterk verhaal

‘Zal ik je eens wat vertellen, liefje? Gistermiddag vloog ik solo een rondje om de kerk en ongemerkt vloog ik steeds hoger en hoger en voor ik het wist vloog ik zelfs boven de wolken. Het werd natuurlijk wel wat frisser op die hoogte, maar (bikkel als ik ben) schudde ik die kou van me af alsof het niets was. Vervolgens kwam ik een vliegtuig tegen of eigenlijk kwam dat vliegtuig mij tegen want ik vloog zo door de cockpit naar binnen. In het keukentje joeg ik eerst de stewardess de stuipen op het lijf en toen viel mijn blik op een flesje. Het was maar een klein flesje. Heel voorzichtig draaide ik het dopje eraf en rook eraan. Wat er toen gebeurde was werkelijk fenomenaal. Ineens zag ik overal roze olifanten. En ze vlogen! Ik denk dat ik paranormaal ben. Wat denk jij?’
‘Ik denk abnormaal.’
‘Ga weg! Ik heb je trouwens nog niet eens alles verteld.’
‘Onee?’
‘Nee! Ik vloog dus weer dat vliegtuig uit en scheerde een paar rondjes om de wereld. Vanuit de ruimte is onze aarde best mooi, trouwens. Nadat ik de maan een kusje had gegeven, dook ik weer naar beneden (ook in de ruimte is het best fris) en toen ik vervolgens over de Atlantische Oceaan vloog, zag ik me toch wat raars. Het leek op een soort parasolboot met daarin twee kanaries en een schildpad. Ze leken in gevecht te zijn met drie meeuwen. Is dat niet bijzonder?’
‘Ach, hou toch op. Je zit gewoon uit je nek te gakken, man. Je bent gisteren niet eens uit vliegen gegaan. Ik denk dat die fanatieke yogalessen je eindelijk naar het hoofd gestegen zijn!’


* 2x 140 woorden

fotowoorden

Dit onwaarschijnlijke verhaal past in de onderstaande drie uitdagingen.

Promote: support and profit

Support Naturefreak with a promotion and this post reaches a lot more people. You profit from it by earning 50% of everything this post earns!
More