×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Boek gelezen: Awakening Kundalini


Dit boek heb ik gelezen omdat ik mij erg interesseer in yoga en het opwekken van de Kundalini energie. Ik had meer verwacht van dit boek, ik had gehoopt om meer te weten te komen over Kundalini, de geschiedenis ervan en algemene informatie. Dat was dus niet echt het geval.

Wel had Lawrence Edwards een paar goede technieken en meditaties die helpen om Kundalini door je lichaam te voelen stromen. Vooral de mantra meditatie helpt in mijn geval goed.

Soms gebruikt hij moeilijke verwoordingen (om wat te kunnen stoefen met zijn PhD) maar al bij al is het goed geschreven en een leuk boekje om af en toe nog eens in te bladeren.

Als je je interesseert in meditatie en mantras, is dit wel een leuk boek om te hebben!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts