×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wild en Vrij

Wild en Vrij


Ik vraag mij soms af ofdat wij de enigen zijn die de wereld in kleur zien. Ik wil niet in een saaie, sombere wereld leven. Ik weiger mee te lopen met de grote menigte, en dezelfde leider te volgen die iedereen zonder twijfel volgt.

Ik kies voor een natuurlijk en vredevol leven. Een leven vol levendige kleuren en geluk. Ik verkies bloemen boven beton, bomen boven wolkenkrabbers, blote voeten boven auto's.

Als het regent sta ik liever buiten terwijl iedereen naar binnen rent. Ik hou ervan hoe de regen mij doet voelen. Ik hou van de koelte op mijn huid. Ze maakt mij puur en brengt mij tot leven.

Ik wil wakker worden door het fluiten van de vogeltjes, niet door wekkers of toeterende auto's. Ik wil heel de dag buiten zijn en verse lucht inademen. Ik wil de warmte van de zon op mijn rug voelen. Ik wil in het maanlicht wandelen met mijn liefste en onze hondjes. Ik wil de bergen beklimmen en mij wassen in de rivier.

Als ik uit het venster kijk, wil ik bergen zien en bomen, en niet de buurman tegenover die zijn avondeten aan het koken is.

Ik wil vuile nagels van in de tuin te werken, geen manicure. Ik hou van wild en ongekamd haar, en huid zoals boomschors. Ik wil met de vogels zingen en dansen in de wind.

Ik wil wild zijn. En vrij. Het zit in mijn bloed.


~ Annelies Wetzelaer ~
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties