genieten van de kleine dingen in het leven.

genieten van de kleine dingen in het leven.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Genieten van de kleine dingen in het leven. Dat is waar ik me sinds kort meer op aan het focussen ben. Ik merk dat deze kleine dingen me gelukkiger kunnen maken dan het streven naar een onbereikbaar doel zoals dat van de maatschappij van tegenwoordig verwacht word. Ik ben niet meer van plan om de grote massa te volgen en te voldoen aan een door andere bepaalde maatstaaf waar ik mezelf totaal niet gelukkig bij voel. Ik snap dan ook niet dat er nog steeds mensen op de wereld zijn die het streven van een ander naleven en niet naar hun eigen gevoel luisteren.

36986bf8d39509a3283b1826a4966fe2_medium.

Tot voorkort heb ik altijd geprobeerd te volbrengen wat andere van me verlangde. Dit dwong me vaak tot situaties waar ik mezelf totaal niet in wilde bevinden. Op een zeker moment was ik dan ook niet meer wie ik zelf wilde zijn. Het besef kwam later toen ik merkte dat ik niet meer kon genieten van de alledaagse dingen. Mijn drijfveer was iets dat niet haalbaar was dus kon ik mezelf ook nooit meer tevreden voelen.

f64549d0b735c4deeacc657f592d0ed2_medium.

Toen ik besefte dat ik mezelf enkel goed voelde als andere me vertelde dat ik iets goed had gedaan viel het kwartje. Ik moet zorgen dat ik zelf tevreden ga raken door de dingen die ik doe. Ik ben gaan vergelijken wat er nou zoveel anders was bij mij als bij mensen die wel gelukkig waren en eigenlijk niet veel meer hadden als ik. Al snel kwam ik er achter dat dat nou juist het gene was wat ik niet moest doen ‘’ kijken naar andere mensen ‘’ dit zorgde er nou juist voor dat ik ging streven naar wat andere voor ogen hadden en wat de maatstaaf van een compleet ander bewustzijn was.

Ik ben eens goed gaan nadenken wat mij nou gelukkig maakt en ben tot de conclusie gekomen dat ik hier en nu blij moet zijn dat ik gezond ben. Dat ik gelukkig kan zijn met een familie om me heen die om me geeft. dat ik kan genieten van de geur van net gemaaid gras of van in bloei staande bloemen. Van een simpele glimlach van een onbekende.

Ja ik denk dat ik nu begrijp wat gelukkig is… en het gezegde, geld maakt niet gelukkig.

Contact met alles en iedereen om je heen maakt gelukkig.

2ae77e79714dc174fe8803b53b910803_medium.

Lees meer van mijn blogs op Yoors door middel van een link hier onder aan te klikken en lekker verder te lezen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je wordt nog eens een romanticus. (Dat is een compliment, overigens)
| 21:55 |
hahaha... vind dit soort teksten schrijven toch wel een van de leukere dingen om te doen. voel me hier ook erg prettig bij trouwens... Bedankt voor je compliment Ref.
| 23:48 |
ook ik heb in 2016 een klap gehad. maar moet zeggen 2017 word een goed jaar. genieten van de kleine dingen in het leven, en vooral mezelf eens bovenaan zetten en me niet meer laten leven door anderen. Respect voor jou
| 15:01 |
Dankjewel, en ook Respect voor jou want iemand die deze stap zet verdiend een staande ovatie en mag geprezen worden en gezegend met al het geluk en voorspoed van de wereld en zijn universum. ''May the odds be with you!''
| 03:38 |
Geniet ook van dit besef! En vier kleine mijlpalen.
| 08:02 |
jah ik geniet van alles wat ik mee maak het leven is te mooi om niet te genieten toch. en als ik alleen maar zou genieten van de grote dingen in het leven dan zou het een sombere bedoeling zijn in de maatschappij van tegenwoordig. en die kleine dingen gebeuren nou eenmaal veel vaker als je je daar bewust van bent.
| 17:55 |
Genieten van de kleine dingen in het leven Zeker weten !
| 00:50 |
Het mooiste dat er is Genieten...Toch
| 03:49 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen