×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Nina's Fantasy World

Nina's Fantasy WorldEven voorstellen
Mijn Naam is Sabina (Nina) Stepanovic en ik ben een beginnend schrijfster. Mijn eerste boek "De verborgen geheimen van Lakeside" (een Fantasy thriller met een bovennatuurlijk tintje) is inmiddels uitgebracht en ik hoop op deze manier mijn verhalen en mijn aankomende boeken met jullie te kunnen delen en zo mijn lezerskring uit te breiden!


Facebook: https://m.facebook.com/profile.php?id=850259011708632

Image title


Hoe het allemaal begon:

Ik schrijf eigenlijk al vanaf het moment dat ik schrijven kon. Op school hadden we nog weleens opdrachten met taal om korte verhalen te schrijven maar zodra ik een pen in mijn handen kreeg schreef ik zo drie pagina's vol. Voor een kind van groep 5/6 was dit toch wel speciaal. En sindsdien ben ik nooit gestopt met het schrijven van verhalen. maar in 2006 begon ik pas echt mijn talenten naar buiten te brengen door te gaan roleplayen online. Ik was een groot fan van de games Resident Evil/Silent Hill en daarom waren mijn verhalen eigenlijk meer survival horror-achtig.Boeken
In 2009 besloot ik om er nog een schepje bovenop te gooien en ging ik over van korte verhalen naar film scripts maar ik dacht dit zou toch nooit gerealiseerd worden, dus besloot ik om mijn film scripts om te zetten in boeken, en daaruit was dan mijn eerste (volledige) boek ontstaan. Dit was dus Lakeside (mijn originele versie was Engels). Het heeft even geduurd voordat ik het af kreeg aangezien ik een tijdje niet meer wist hoe ik verder moest gaan met dit verhaal dus ben ik ondertussen meerdere scripts om gaan zetten in boekvorm en uiteindelijk kwam ik eruit.Image title


De uitgeverij
Vorig jaar heb ik uiteindelijk besloten om mijn manuscript op te sturen en uiteindelijk ben ik via via terecht gekomen bij boekscout.nl (dit is ook de website waar mijn boek nu wordt verkocht, je kunt het vinden onder de categorie 'Fantasy') en zij waren erg enthousiast over de inhoud van mijn boek! Ik ben uitgenodigd voor een auteursbijeenkomst en daar kreeg ik te horen dat ze mijn boek wilden gaan uitgeven! (Happy me!)
Boek release
Op 17 april 2015 was het dan zover, mijn boek verscheen eindelijk in de webwinkel van de uitgeverij! Ik was zo blij dat ik eindelijk mijn eigen werk in mijn handen mocht houden. Ik had daarvoor al een facebook schrijverspagina aangemaakt om zo iedereen op de hoogte te houden van het verschijnen van mijn boek! Tot op vandaag ben ik nog steeds bezig met mijn lezerskring uit te breiden. Ik had zelfs al een aantal reacties gehad van de mensen die het boek hebben gekocht het een heel goed verhaal vonden en dat ze hebben genoten met het lezen hiervan! Dat is toch iets dat elke auteur wel zou willen horen? :)
Image titleOver het boek

Na de scheiding van haar ouders verhuist Salina Walker samen met haar moeder en broer Aaron, naar een nieuwe stad genaamd Lakeside. In eerste instantie lijkt alles normaal te zijn, niets vreemds dat haar opvalt. Ze gaat naar school en leert nieuwe mensen kennen, maar dan gebeuren er plotseling vreemde dingen. Dingen die ze niet helemaal kan plaatsen. Salina ontdekt dat een aantal van haar klasgenoten zich nogal vreemd gedragen. En thuis lijken objecten zichzelf te verplaatsen en verschijnen er zo nu en dan schaduwen en stemmen vanuit het niets. Salina begint zich langzaam te realiseren dat deze gebeurtenissen misschien iets te maken kunnen hebben met het vreemde gedrag van haar klasgenoten, en ze besluit zelf op onderzoek uit te gaan in de hoop antwoorden te vinden op al haar vragen. Zou het kunnen dat haar klasgenoten iets hebben gedaan in het verleden? Iets dat nu is terug gekeerd om hen één voor één te straffen voor wat er is gebeurd? Geloof jij in leven na de dood? Een fantasieverhaal met bovennatuurlijk tintje.

Image titleBoektrailer
Nieuwsgierig? De boektrailers kun je ook hier checken:
 Diana-01
Goed hoor dat je eigen boek heb
17-07-2015 14:53
17-07-2015 14:53 • Reageer
manishasingh
Oh wat leuk! Ik ben erg benieuwd :)
17-07-2015 14:48
17-07-2015 14:48 • Reageer
allesproever Nanda
goed en leuk blog... ik ben er zeer benieuwd naar
16-07-2015 10:30
16-07-2015 10:30 • Reageer
Nina2Ya
dank jullie wel voor de snelle reacties!! ^_^
16-07-2015 01:26
16-07-2015 01:26 • Reageer
Iri
Leuk ! Ben erg benieuwd
16-07-2015 00:36
16-07-2015 00:36 • Reageer
Sven.
Mooie review lijkt me een leuk boek
16-07-2015 00:11
16-07-2015 00:11 • Reageer