Dag 1

Dag 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dag 1 van niet roken heb ik overleefd!
Ik merkte dat ik voornamelijk moe was en heb dan ook de hele dag bijna in bed doorgebracht. Heb geen van de tools gebruikt die ik had opgeschreven, wou me er zo min mogelijk mee bezig houden. Ik was bang dat als ik uit het boek zou gaan lezen, of mijn guru bellen dat ik dan getriggerd zou worden. Over het algemeen ging het goed omdat ik afleiding zocht bij de tv en mijn dochter. Zo nu en dan wel een paniek momentje, die ik ook fysiek in mijn borst voelde, alsof mijn adem even stokt, maar na een halve minuut/ minuut is dat gevoel ook weg. Ook was mijn mond de hele dag droog. Hebben jullie tips voor een droge mond?

Ik vind het vrij heftig om niet te roken, ben al zo lang afhankelijk ervan, maar ik sta achter mijn beslissing. Ik wil geen slaaf meer zijn van sigaretten!!

Op naar Dag 2, die waarschijnlijk heftiger zal worden omdat ik naar buiten moet en ermee geconfronteerd zal worden.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed zo en je kunt het. Droge mond??? Drink water neem dat desnoods in een flesje/ bidon mee als je weg moet.
Heel veel succes met de dagen die nu komen gaan.
| 11:57 |
Goed gedaan. Drink zeker een glas water wanneer je een droge mond hebt. Neem een smint of koop smint drop. Neem er dan hooguit 3 per dag. Succes. 
| 11:49 |
Dag één gehaald, top. 
| 11:14 |
Heel veel water drinken. Elke keer als je aan zo´n ding denkt naar de kraan,
kleine pepermuntjes kunnen ook wat helpen.  Succes!!
Als je klaar bent vertel ik je mijn ervaringen met het boek 😏
| 10:55 |
Daar ben ik nu al benieuwd naar!
| 16:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen