Autorijden in de auto van de baas


Het is 09:00 en ik loop mijn stagebedrijf binnen. Ik liep op dit moment net 4 weken stage en de baas vroeg aan mij: ''wil je iets voor me doen?'' Tuurlijk, je wilt altijd helpen en ik denk nu krijg ik een opdracht of iets.. Nee.. Hij vroeg me of ik rond 11:00 even de auto naar de garage wilde brengen omdat er nieuwe banden onder moesten. Hij had een belangrijke afspraak dus hij ging het niet halen.. uhh ja hoor doe ik wel. ''Het is wel een automaat, heb je daar al ooit in gereden?'' vroeg hij. Nee dat had ik nog nooit en ook niet in zo'n luxe auto.. ''Stap in dan rijden we even een rondje'' zegt die, oke is goed zeg ik met trillende benen. Wat was dat spannend en eng zeg.. Uiteindelijk is alles goed gekomen en is de auto zonder krasje of deukje weer thuis gekomen, ik moet wel zeggen dat een auto van 2,5 meter heel anders rijden is dan mijn kleine autootje! 


* De auto's zijn maar een sfeerimpressie ;)

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!