Vriendin met een kindje


Hi there,

Ik heb een vriendinnetje van mij op het MBO leren kennen. Ze was zo'n lieve meid maar ook een tikkeltje onzeker. Ze had op jonge leeftijd al een wat oudere vriend en is daar redelijk snel bij gaan wonen. We hebben onze 4 jaar van de opleiding samen doorgebracht en zoveel plezier gehad. Totdat ze zwanger was... 

Terwijl we op het station op de trein aan het wachten waren zei ze; ''ik denk dat ik zwanger ben''. Waarop ik antwoorde: ''HUH.. hoezo dat dan?!''. Ik was echt een beetje geschokt omdat ik niet wist wat me overkwam.. Ze zei dat ze een gevoel had en ze was de pil eens vergeten.. ''ik doe morgen een test en dan laat ik je meer weten'' zei ze. Oke is goed, rustig blijven en we horen het daarna wel.. En uiteindelijk heeft ze 3 testen gedaan om het 100% zeker te weten maar ze was zwanger.. We zaten op dat moment in ons examenjaar en ze zou uitgesteld zijn wanneer we net de examens gehad hadden.. Geen zwangerschapsverlof dus want ze zou hoe dan ook haar diploma behalen. Ze was zo vastberaden en ging er daarom ook 100% voor. 

Na 9 maanden hartstikke hard werken, tussendoor wat tranen laten lopen en veel steun vinden bij familie, had ze haar diploma behaald. Iedereen was zo trots op haar en ik natuurlijk ook, dat is toch wel petje af.. Zeker als je met een dikke buik en 37 weken zwanger nog op school rondloopt. 

Met 39,5 week is ze bevallen van een jongentje die kern gezond is. Ondertussen is het baby'tje alweer een jaar oud en het enigste wat ik af en toe zie is een fotootje op Instagram verschijnen.. 

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!