Rust in de puinhoop

Rust in de puinhoop


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wanneer ik 's ochtends weer wakker wordt naar een lange nacht wakker te hebben gelegen, wens ik om weer terug in slaap te kunnen vallen. Te dromen over de mooie momenten uit 't leven, de herinneringen met dierbaren die er niet meer zijn her te beleven. Ik verlang 's ochtends vaak naar de rust en de donkerte van de nacht.

Er zijn dagen waarin ik opensta voor veranderingen. Ik de ochtend anders inzie en de dag als een positief iets voor mij zie. Er zijn dagen dat de regenbuien plaats hebben gemaakt voor de wolken die langzaam openbreken en waar de zon achter vandaan komt. Dagen dat ik uitkijk naar bijzondere, mooie en fijne momenten. Dagen dat ik kan genieten van een vriendin die mij plotseling een berichtje stuurt, dagen dat ik kan genieten van de vogels die fluiten, de mensen die mij onderweg begroeten met een glimlach.

Maar stiekem, heel stiekem verlang ik terug naar de donkerte, de stilte en de leegte. Geen verplichtingen en geen verlangens. Verlang ik weer even terug naar de herinneringen, de dromen en de rust. Want er is een soort rust te vinden in de grote puinhoop in mijn hoofd, en daarom ben ik juist veelte bang om deze puinhoop op te ruimen.

Quote

Want er is een soort rust te vinden in de grote puinhoop in mijn hoofd, en daarom ben ik juist veelte bang om deze puinhoop op te ruimen.

Janneke (ik)


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (23 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wowww, heel erg mooi!
| 15:44 |
Ik herinner me deze verwarrende chaos in mijzelf toen ik zo jong was als jij. Gossie, nooit gedacht dat ooit te moeten zeggen en dat met mijn 38 jaartjes jong. Alle verwarring en emoties klaren op naarmate zelfvertrouwen verschijnt. We lijden en beleven de hardheid van het leven als leerproces om op onszelf te vertrouwen en bouwen. We dienen in deze maatschappij los te leren staan van de afhankelijkheid in relaties en contacten. Het leven blijkt weer maar eens, één groot feest en ook al liggen er overal valkuilen op de loer, we zijn en blijven een mens van vlees en bloed... Alle gevoelens en roerselen bevatten gruwelijke schoonheden, die net zoals de regenbui; schoonspoelen, eb en vloed kennen en weer opdrogen. Ik wens je veel succes in je schrijfsels maar ook in de zoektocht die tussen de lijnen door word gelezen. Sommige mensen krijgen de opdracht iets unieks neer te zetten, iets waaraan ze zich nog niet kunnen spiegelen in de maatschappij. Die levens blijken meerdere keren de moeilijkste te zijn! Ik volg je ;-)
| 13:08 |
Heel mooi hoor
| 18:57 |
Zo mooi en leuk! :-)
| 13:56 |
Mooi geschreven kijk uit naar de rest van je verhalen ...
| 21:22 |
Erg mooi. Ga je volgen. Ben benieuwd wat er nog meer komt :)
| 14:15 |
Dank je wel voor je reactie en voor 't volgen. Ook ik ga jou volgen
| 15:50 |
Je tekst raakt me. Dapper ook. Mijn complimenten. Ik ga je volgen.
| 19:27 |
bedankt voor je woorden en 't volgen. Ook in ga jou volgen
| 19:34 |
Top! Volgen we elkaar :)
| 19:36 |
Wat mooi geschreven!
| 19:04 |
Mooi geschreven en duidelijk.
| 09:05 |
wauw dat is een hele mooie tekst
| 19:18 |
t Lijkt enger dan het is, dat roeren in de berg brij
angst om de angst is zoveel groter dan die berg aan hoogte lijkt te zijn
blijf schrijven, ongemerkt zal hij minder heftig zijn en wordt je weg ook lichter
zelf ooit ook de hel moeten aankijken, koos voor hypnoses en alternatieven
t heeft mij enorm veel gebracht
liefde in optimaforma..n tip?
k werd nieuwsgierig of ik wel zo bang zou zijn!
| 11:37 |
Wat is uiteindelijk de definitie van puinhoop?
| 07:37 |
Dat verlang ik ook wel eens.. vooral na een slechte nacht slaap. Maar soms heb ik op een of andere manier die dag dan veel energie.. best raar. Je hoeft niet alleen snachts rust te pakken die kun je ook op een ander moment pakken he.. als je dr tijd voor hebt.. ik vaak niet echt
| 23:28 |
Mooi hoor, ik ben je gaan volgen!
| 17:21 |
mooi beschreven ik volg je :)
| 22:54 |
Je hebt het echt super mooi geschreven! Voor mij is slapen vaak een vluchtgedrag geweest, om rust te vinden en me even volledig af te sluiten van de wereld. Dromenland is soms zoveel mooier dan de werkelijkheid.
| 19:21 |
    5
Super mooii geschreven!
| 19:04 |
Snap het..wel mooi geschreven
| 10:44 |
I know the feeling!
| 07:40 |
Mooi geschreven meid!
| 21:00 |
Heel mooi geschreven!
| 20:35 |
Ik ken dat. Geen goesting om iets te doen. Gewoon in een schulpje kruipen.
het kan me niet schelen als er een berg strijk ligt, dat ik eigenlijk boodschappen moet halen, ...
Andere dagen zou je bergen verzetten
| 20:24 |
Fijn om te lezen dat meer mensen zich hier in herkennen, en te weten dat ik niet de enigste ben
| 20:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen