Goedkope baby uitzet


Lieve lezers,

Als (jonge) ouders heb je vaak niet zo veel te besteden. Wij ook niet, dus leuke designer kleertjes waren er niet bij. Toch moesten we een baby uitzet bij elkaar sprokkelen, want een naakte baby op de grond is natuurlijk ook niets.

De kinderkamer die we hebben komt van de Ikea, gewoon simpele witte meubels, totaal rond de 250 euro. Is dat niet jouw ding? Ze hebben ook gekleurde meubels, die zijn alleen iets duurder maar kun je ook langer gebruiken.

De kleertjes hebben we voornamelijk gekregen. Toch moet je zelf de 'saaie dingen' wel aanschaffen zoals sokjes, mutsjes, boxpakjes en rompertjes. Die komen bij de Primark vandaan. Daar heb je 3 boxpakjes voor 11 euro, 7 rompertjes voor 11 euro en erg leuke pakjes voor weinig. Let daar goed op op is op artikelen, die zijn nog meer afgeprijsd!

Bij de Action hebben we sokjes gehaald. Die kosten daar geen drol. Ook de hydrofiele luiers zijn daar spot goedkoop. Luiers van de Action vind ik persoonlijk erg prettig, dus die gebruiken we ook wel eens. Luierdoekjes zijn daar ook erg goedkoop, ik gebruik ze gewoon van de Zwitsal dus heb geen idee wat de kwaliteit is van de doekjes van Action, maar volgensmij kan er niet veel mis zijn met natte doekjes.

Verzorgingsproducten zoals waslotion en haarlotion gebruik ik van Zwitsal, dus ik heb geen idee waar je hiermee goedkoper uit bent. Wel koop ik het altijd in de aanbieding, de laatste lading Zwitsal bevatte een stuk of 8 producten en kostte me een euro of 25 à 30.

Onze voeding is van Nutrilon, hij heeft namelijk last van krampjes. De flessen zijn dan wel weer goedkoper. Deze komen van de Kruidvat en kosten minder fa8n 2 euro per stuk. Die flessen doen het in onze ogen net zo goed als de dure flessen van bijvoorbeeld Difrax.

Ik hoop dat je hieraan wat adresjes hebt overgehouden om eens te bezoeken. In mijn ogen scheelt het erg veel per maand.

Heb je toevoegingen, of wil je weten waar ik andere dingen vandaan tover? Laat het me weten hieronder in de reacties!

Liefs,

Mij