Alter ego


Als Kareltje nou maar eens even stil kom zijn, dan had ik ook even wat rust in het hoofd! Kareltje, mijn alter ego hier op Yoo.rs, is alleen wat vervelend op het moment. Door allerhande omstandigheden, is Kareltje zich echter gaan roeren in mijn gedachten en het vervelende is, dat Kareltje niet echt een strakke lijn erin heeft gelegd.

Met andere woorden: Kareltje speelt met mijn gedachten en gaat nogal van links naar rechts en dan weer op en neer en heen en weer. Soms lijkt hij wel op een draaideur, dan loopt hij maar rondjes te malen, als de steen van een koren molen het graan aan het malen is, of een paard wat zijn rondjes loopt aan een longeerlijn.

Enfin, Kareltje is wat onrustig op het moment. Zit niet helemaal lekker in zijn vel geloof ik. Of zou hij angstig last hebben van het malen wat ik zelf op het moment doe? De onrust overgegeven aan mijn alter ego alhier? Zou natuurlijk ook een mogelijkheid zijn…

Nee, het is onrustig op diverse fronten en weet je: ik heb geen idee wanneer er een einde aan komt!

Tja, soms is een alter ego leuk, maar soms is die vreselijk irritant!

Neem nou begin van de avond, toen had Kareltje ineens een gedachte. Een gedachte aan die blonde schone, die zomaar ineens in zijn gedachte oppopte. Gedachten als: streel je handen door mijn haren, laat je lichaam zich tegen mijn lichaam neder vleien en wat al niet meer.

Ik hoop allen dat Kareltje zo maar eens gaat slapen, even rust in het hoofd…

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!