Euroclix update 2019


Het heeft even geduurd, maar hier is die dan! De update over Euroclix 2019.

Ik ga antwoord geven op een aantal vragen. Loont het? Ja, het loont.

Voor mij persoonlijk is het niet zoveel, omdat ik er niet fulltime mee bezig ben, maar het is toch een paar tientjes per jaar. Als je actief vragenlijsten invult dan loont het uiteraard meer, al besteed je er een kwartier per week eraan verdien je wellicht het tientje per maand/week wel. Dat is wat ik in het begin deed. Alleen inmiddels heb ik het veel te druk met andere zaken. Toch laat ik zo nu en dan geld uitkeren via Euroclix en vind ik dat een leuk extraatje voor een nieuw luchtje of cadeautjes.

Deze manier van thuiswerken levert wellicht geen grote pot geld op, maar is zeker lekker als je het niet breed hebt. Je kunt per dag meedoen met een gratis lot via de website. Daarmee heb ik enkele keren wat 'gewonnen'. Je kunt mails lezen wat punten oplevert en enquêtes doen, het laatste levert het meeste op. Op de website staan ook kortingscodes en gratis producten zo nu en dan. Als je producten via internet koopt, krijg je nog eens extra punten. Handig als je altijd online shopt ;)


Wil jij ook Euroclix uitproberen? Gebruik dan deze link; Euroclix aanmelden