Euroclix. Wat is het en kun je er geld mee verdienen?

Euroclix. Wat is het en kun je er geld mee verdienen?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Normaal ben ik altijd iemand die blogt over het besparen van geld, maar de komende weken wil ik kijken om meer geld te genereren via het internet. Zo kwam ik terecht bij Euroclix... Van nature ben ik een sceptisch persoon over dit soort websites, maar op aanraden van een andere blog ga ik het een keer proberen. De blogster beweerde dat ze er wel een paar honderd euro mee verdient, dus ik ben benieuwd! Eerst zien dan geloven :)

Ik ga daarom Euroclix een maand lang uitproberen om te kijken of het iets is.

Hoe werkt het?

Door het aanschaffen van producten kun je punten verzamelen, een beetje zoals bijvoorbeeld een website zoals Qassa. Qassa doe ik overigens een paar jaar, maar daar ben ik niet een heel actief lid. Je verdient wat eurocenten per aankopen die je doet online, als je een link van hun gebruikt om een aankoop te doen. Ook kun je daar net als bij Euroclix links aanklikken voor punten en die punten kun je inwisselen voor geld. Om heel eerlijk te zijn, vind ik het niet de moeite waard om elke keer in mijn inbox zo'n mailtje aan te klikken voor geld... Dus ik gebruik het alleen voor mijn online aankopen. En dat levert ongeveer 5 euro per jaar op. Niet echt de moeite op die manier. Echter als je via Qassa boodschappen online besteld wordt dit een heel ander verhaal! Dan spaar je meer punten natuurlijk :)

Qassa is bijna hetzelfde als een Euroclix, maar Euroclix heeft als voordeel dat hoe meer je spaart, hoe meer rente je krijgt. Daarom ben ik heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken!

Ik ga Euroclix een maand uitproberen om te kijken wat ik ermee verdien. Via deze blog ga ik elke keer een update doen over wat ik heb 'verdient' en hoe de vorderingen lopen. Wellicht moet ik de periode van een maand verlengen, omdat ik nu nog moet uitzoeken hoe het precies werkt, maar dat komt wel goed :) 

Ken je meer van dit soort websites? Laat dan een berichtje achter hieronder in de reacties. Wellicht test ik de volgende keer dan wel die website :) Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Uitgeprobeerd. gaat su per langzaam.
| 10:05 |
Als je enquêtes invult gaat het een stukje sneller
| 15:22 |
Ik ben al jaren lid van euroclix
| 21:51 |
Wat vind u ervan?
| 21:56 |
Gaat niet snel met de punten
| 21:57 |
Een paar honderd euro lijkt mij eeh....knap. Dan moet je al heel veel internet shoppen. Ik verdien als ik een maand intensief op de website kijk voor marktonderzoeken ongeveer 1000clix. Ik ben in februari gestart, ben er tussen de zomer een maandje uit geweest dus....ongeveer 9 maanden later zit ik op 7500clix. Wat neerkomt op 105 euro :) Ik hoop tegen het eind het jaar op 10.000 clix te zitten, maar dat zal net een beetje afhangen van de hoeveelheid markt onderzoeken die ik kan doen. Dan heb ik toch mooi 150 euro in 9 maanden tijd, wat nog steeds niet slecht is natuurlijk ;)
| 16:11 |
Alle beetjes helpen natuurlijk :) Ik ben erg benieuwd wat ik er van vind na een maand gebruiken. Ik zal mijzelf echt moeten toezetten tot het gebruik van de onderzoeken en helpen herinneren als ik iets bestel, haha
| 16:49 |
Nou als je geen gebruik maakt van marktonderzoek, dan vrees ik dat je er niet heel veel aan zult verdienen. Tenzij je een groot internet shopper bent natuurlijk. Van de 1100 clix afgelopen maand, heb ik namelijk 1050 clix verdient uit marktonderzoek. Gewoon een paar keer per dag op de marktonderzoek knop drukken en kijken of er iets staat. Kan zomaar zijn dat je er op klikt, niks ziet staan en 5 minuten later staat er wel weer wat.
| 16:53 |
Dankjewel voor je antwoord. :-) heb je beloond met 10p voor je hulp ^_^
| 19:00 |
Graag gedaan hoor en ik zag het, erg aardig :)
| 19:59 |
Ik zag dat je je hele profiel moet invullen om marktonderzoeken te mogen doen. Eigenlijk vind ik dit best wel gevoelige informatie. Best vreemd toch dat ze dit willen weten? Of ben ik de enige die daar zo zijn bedenkingen bij heb?
| 21:43 |
Nou die informatie willen ze weten omdat je dan specifieke enquêtes toegestuurd krijgt. Hoe dan ook, ik heb niet alles naar waarheid ingevuld, je kunt ook gewoon random wat aanklikken als het je niet bevalt ;)
| 11:46 |
Ook een goed punt :)
| 18:32 |
Ik gebruik er verschillende, verwacht niet de hoge bedragen maar de leuke zakcentjes zoals hier
| 14:53 |
Een zakcentje is altijd leuk :) Ik ga het uitproberen voor mijn volgers. Zo wil ik er meerdere gaan uitproberen
| 15:35 |
Het duurt heel lang voor je wat bij elkaar hebt hoor !!
| 11:35 |
Ik ben benieuwd :) We gaan het zien! Een maand kijken hoeveel ik bij elkaar heb
| 15:35 |
Ik gebruik Euroclix al een tijdje en heb al een keer 50 euro kunnen laten uitbetalen!
Qlics is zo'n zelfde soort website, ik gebruik hem net sinds kort. Hier kun je je aanmelden :) www.qlics.nl/aanmelden.php?ref=3663127
| 11:20 |
Dankjewel voor de tip. Ik ga hem op het lijstje zetten om uit te proberen :) Ik ben benieuwd wat de uitkomst zal zijn. Hoe lang deed je erover voordat je 50 euro bij elkaar had gespaard?
| 15:37 |
Ik denk iets minder dan een halfjaar, maar ik koop ook wel regelmatig iets online dus dan gaat het ook wat sneller :)
| 22:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen