×

Yoors


Inloggen
×

YoorsEuroclix. Wat is het en kun je er geld mee verdienen?

Euroclix. Wat is het en kun je er geld mee verdienen?


Normaal ben ik altijd iemand die blogt over het besparen van geld, maar de komende weken wil ik kijken om meer geld te genereren via het internet. Zo kwam ik terecht bij Euroclix... Van nature ben ik een sceptisch persoon over dit soort websites, maar op aanraden van een andere blog ga ik het een keer proberen. De blogster beweerde dat ze er wel een paar honderd euro mee verdient, dus ik ben benieuwd! Eerst zien dan geloven :)

Ik ga daarom Euroclix een maand lang uitproberen om te kijken of het iets is.

Hoe werkt het?

Door het aanschaffen van producten kun je punten verzamelen, een beetje zoals bijvoorbeeld een website zoals Qassa. Qassa doe ik overigens een paar jaar, maar daar ben ik niet een heel actief lid. Je verdient wat eurocenten per aankopen die je doet online, als je een link van hun gebruikt om een aankoop te doen. Ook kun je daar net als bij Euroclix links aanklikken voor punten en die punten kun je inwisselen voor geld. Om heel eerlijk te zijn, vind ik het niet de moeite waard om elke keer in mijn inbox zo'n mailtje aan te klikken voor geld... Dus ik gebruik het alleen voor mijn online aankopen. En dat levert ongeveer 5 euro per jaar op. Niet echt de moeite op die manier. Echter als je via Qassa boodschappen online besteld wordt dit een heel ander verhaal! Dan spaar je meer punten natuurlijk :)

Qassa is bijna hetzelfde als een Euroclix, maar Euroclix heeft als voordeel dat hoe meer je spaart, hoe meer rente je krijgt. Daarom ben ik heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken!

Ik ga Euroclix een maand uitproberen om te kijken wat ik ermee verdien. Via deze blog ga ik elke keer een update doen over wat ik heb 'verdient' en hoe de vorderingen lopen. Wellicht moet ik de periode van een maand verlengen, omdat ik nu nog moet uitzoeken hoe het precies werkt, maar dat komt wel goed :) 

Ken je meer van dit soort websites? Laat dan een berichtje achter hieronder in de reacties. Wellicht test ik de volgende keer dan wel die website :)