Expekt kladionica je međunarodni online kladioničar koji je osnovan i registriran u 2012 godini u Hrvatskoj. Unatoč relativnoj mladosti, kladionice u Hrvatskoj https://mobilno-kladenje.com/expekt  je popularan u europskim zemljama.
Tvrtka je usmjerena na igrače iz Hrvatske, no stranica je prevedena na 44 jezika. Dozvola je izdana na otoku Curacao. Možete imati račun za igru u bilo kojoj valuti.
Po mom mišljenju, glavne prednosti tvrtke uključuju visoke koeficijente, širok izbor sportskih događaja, dostupnost kasina, utora i dodatnih igara, kao i bonuse za početnike. Na primjer, na prvi depozit do 800 dolara.

Odabir oklada

Expekt nudi oklade na više od 40 sportova, uključujući sport (Counter-Strike, League of Legends, Dota 2, Overwatch, Call Of Duty i StarCraft 2) i cyber-igre. Izbor turnira je raznolik i uključuje mnoge lige. Na primjer, nogomet ima prvenstva više od 45 zemalja i 100 liga. Tu je i linija na politici, showbiz, pas trčanje i 5 vrsta Tote.
Slikarstvo u liniji je jedan od najboljih na tržištu. Na vrhunskom događaju daje se oko 200 vrsta oklada, uključujući statističke pokazatelje (žute kartice, kutne, offside, itd.). Postoje kombinirane pozicije(na primjer, ukupan je veći od 2,5 i "obje će postići").
Prosječna marža po stopi prije početka događaja je 4-5%.

Live

Oklade uživo  Tijekom vikenda, njihov broj može doseći oznaku u 1000 događaja. Na nepopularne nogometne utakmice Expekt nudi do 100 opcija klađenja. Na nepopularnim odbojkaškim utakmicama, broj opcija može premašiti 20-30.
Također možete koristiti odjeljak Multi-live. To vam omogućuje da dodate zasebnu karticu, samo događaje koji vas zanimaju (do četiri).
Prosječna marža u stopama tijekom događaja (live) je 7-9%.

Maksimalni i minimalni ulog

Minimalna oklada je 10 dolara. Maksimalni ulog određuje kladionica za svaki događaj zasebno i ovisi o sportu i događaju.
Maksimalna isplata po stopi je 1 milijun.
Posebne značajke
Za hostirane oklade, tvrtka može ponuditi prijevremenu isplatu "Cash Out". Ova značajka omogućuje vam da prihvatite izračun postavljene oklade Prije nego što se utvrdi konačni rezultat događaja na kojem je postavljena oklada. Iznos prijevremene isplate "Cash Out" određuje se na temelju trenutnih koeficijenata i izravno ovisi o bilo kakvim promjenama koje su se dogodile u vrijeme prijevremene isplate. Oklada za koju je dostupna funkcija prijevremene isplate "Cash Out" označena je odgovarajućim simbolom u odjeljku" Moja oklada "kupona za igru (Klađenje Uživo) ili u odjeljku "Cash Out" (klađenja prije utakmice).
Značajka "osiguranje oklade" nudi igračima da osiguraju svoj ulog u slučaju gubitka. To je plaćena usluga. Primjer: stavili ste 1000 na 1,80 koeficijent, iznos osiguranja je 470 (platiti dodatno). Kada pobijedite, dobivate 1800 ako ulog izgubi – 1000 .

Registracija u Expekt kladionici

Da biste se počeli kladiti u kladioničarski ured Hrvatske Expekt, morate proći postupak registracije. To se može učiniti kako slijedi:
jednim klikom;
telefonski broj;
pomoću e-pošte;
putem računa društvenih medija ili glasnika.
Cijeli proces traje ne više od jedne do dvije minute.

Kako se prijaviti za Expekt

Za početak, idite na službenu web stranicu Expekt.
U gornjem desnom kutu početne stranice kliknite riječ registracija.
U obrascu koji se pojavljuje unesite: ime, prezime, datum rođenja, broj mobitela i e-mail.
Zatim izmisliti lozinku i slažem se s kladioničarskim uvjetima.
Hrvatska kladionica zahtijeva identifikaciju. Trebate poslati e-mail kladionice skener putovnice ili vozačku dozvolu ili bilo koji dokument koji potvrđuje vaš identitet.

Pregled Expekt kladionice