×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Change is coming

Change is coming


Ik stapte met een goed gevoel mijn auto in. Even de dingen doen die ik op mijn to do lijst had. Mijzelf bij deze zeeman getrakteerd op een leuk hempje van 2.50. Wat gewéldig. Het is een heerlijke dag en iedereen  ziet er dan ook zomers en vrolijk uit. De mensen stralen ik ook.  Er komt een jonge erg goed uitziende man op mij aflopen en vraagt of hij mij wat mag vragen.  "Natuurlijk " antwoord ik. Vervolgens hebben wij een goed gesprek over het geloof. Waarvan ik iedereen in zijn waarde laat en vind dat diegene het op zijn of haar manier mag doen. Het was mooi om zijn passie te zien. Na ons gesprek nog even verder shoppen en dan naar huis.  Onderweg naar huis kwam ik steeds het getal 99 tegen. Het viel mij op en dacht nog das grappig. Thuis met een kopje koffie en mobiel naar Facebook toe. Wat heb  ik allemaal gemist. Zie ik iemand die vandaag iets met een ander getal had. Ik reageer met 99. Haar antwoord was dat betekent change is coming.  Die knappe man had het daar ook over.  

Zou het echt zo zijn. Ik ben er klaar voor. 

Benieuwd naar mijn nieuw pad.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties