Hallo allemaal!

Hallo allemaal!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dag lieve mensen! Hoe staat het ermee? Hoe is jullie 2017 begonnen? De mijne best wel chaotisch. Veel dingen aan mijn hoofd gehad. Zoals auto, financiën, werk, vrienden, verjaardag.......ik hoop dat er nou binnenkort een einde aan komt, aan die chaos in mijn hoofd en dat ik lekker weer de rust zelve kan zijn.  Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel herkenbaar... ja hopelijk komen er ook wat kalme tijden in 2017 ! ;)
| 18:05 |
Met een mooie nieuwe opleiding!
| 13:18 |
Goedemorgen, hier tot op heden prima.
| 12:39 |
Dat hoop ik ook voor jou
| 12:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen