Kaas ckrackers wat een ellende


Jeetje druk bezig met koolhydraat arme dingen maken en ontdekken. Valt allemaal niet mee als je zon lekkerbek bent als ik. Maar het is 16:00 uur en jeetje mijn buikje knort toch wel enorm. Ik ga straks lekker broccolirijst champignons en knoflook garnalen eten. Hierover ga ik los bloggen. Maar nu ja toch wel honger. Op de koelkast in en pak mijn bak papier. doe wat kaas tussen de bak papiertjes anders is echt je hele magnetron vies. Zet de magnetron aan en ga binnen lekker ff wat blogs zitten lezen. kindjes spelen buiten dus een oog op het scherm en een oog op de speeltuin ( deze kan ik van af mijn bank helemaal overzien.) Begint het in eens te stinken.Ik Dacht echt jee wat is dat nou. ooooooo Sjips vergeten de kaascracker zat nog in de magnetron. Grrrr zo iets simpels helemaal verpietert. Mijn huis stinkt als een idioot en nog niks in mijn buikje. Poging 2 dan maar. Triiiing de bel mama mag ik wat te drinken snel magnetron uit want die stank bezorgd me toch wel enorme hoofd pijn zeg. Weer mislukt. beloofd niet veel goeds voor vandaag. Hopelijk lukt mijn avond eten wel op de gewone manier. sjucht is het al etens tijd :)