Haar naam is Lucy


Lieve yoo.rs,

Vandaag was ik sinds lange tijd weer bij een maatje van me. Dit maatje van me heeft een prachtige jonge poes. Haar naam is Lucy. 


Lucy is pas anderhalf jaar oud, maar slim voor een jonge poes. Ze is nieuwschierig naar alles en zit graag achter een vlieg, mug, spin of een motje aan. 
Ik had het geluk dat ik haar mocht fotograferen. Lucy, die mijn maatje al sinds haar eerste paar weken op deze aarde heeft, is erg fotogeniek.  

Helaas was de verlichting bij hem wat minder. Daarom heb ik wat gespeeld met de foto's die je ziet. 

 

Maar weer even verder over Lucy. Ze spinde heel veel vandaag, maar vond het dan niet altijd fijn om geaaid te worden.  En dat kan goed kloppen. Kan goed zijn dat ze honger of dorst had, of ergens pijn had. 

Lijkt zielig, maar een spinnende poes kan zichzelf ook aan het helen zijn. Ze spinde ook op een andere toon toen ze naar haar etensbak liep. Haar normale spinnen is zachter, dit gespin had een hoger gepiep. Ze had honger, en vroeg voor eten. 


Omdat Lucy goed getraind is luistert ze goed. Ze bleef ook liggen/zitten waar nodig was voor de foto's. Natuurlijk met een lekkere beloning, goh wat spinde ze toen ook weer heerlijk.