Curacao Tips?


Binnenkort ga ik naar Curacao :D Jeeeejjjjj 

Natuurlijk ga ik daar een fantastische blog over schrijven!!! Met een beetje hulp van jullie ga ik alle highlights en lowlights ( deze liever niet, maar you never know ) van alle kanten belichten ;)

Heb er zoooooooooo'n zinnn inn 

#fantasticooooprimaveraarribaaariba ( geen idee wat ik er nu uit kraam maar het klinkt zo leuk hihi) 

Hebben jullie goeie tips voor me?

De do's en dont's? Waar móet ik absoluut heen? Wat mag niet overgeslagen worden? Waar is het mooiste strand? Waar serveren ze de lekkerste cocktails? Waar kan ik een hangmatje huren? Wat is de beste autoverhuurder? Waar kan ik met dolfijnen zwemmen? Wat moet ik voor jullie spotten? Waar willen jullie dat ik straks over schrijf? Kom maar op! Denk met me mee aub ( dat rijmt ook nog eens)

Thank You Dushi'ssssss