budget beauty tip


Hier ga ik elke week een blog maken over mooie beauty producten met een niet al te hoog budget. Deze week is het de hand crème van yves rocher omdat ze 60 jaar bestaan.

Yves rocher 60 jaar

Zo lang bestaat het merk al. Ik had er al wel eens van gehoord. Mijn Moeder gebruikte dat vroeger ook. Zag het pas weer voorbij komen dacht dit ziet er leuk uit.

Je raad het al ik nu ook een bestelling geplaatst. Ik ben meer van de crème’s en voor onder de douche, dat hebben ze wel en voor ieder budget is er wel een product te vinden in de webshop.

Ik ben ook erg fan van handcrème’s probeer ze overal wel uit. Toen vond ik deze Langdurig hydraterende handcrème van yves rocher dacht die neem ik. Was ook nog een leuke prijs nu nog wel met 40% korting voor €2.95.

De handcrème ruikt lekker en smeert goed uit. Je hoeft er niet veel op te doen gaat ook lang mee. En handig mee te nemen voor in je handtas. Waarom ik deze tube kocht natuurlijk ook vanwege de prijs maar ook de uitstraling deed het hem. Zeker een aanrader.

Het bestellen gaat ook vrij snel je krijgt er nog leuke producten bij. Je bent verder niks verplicht aan abonnementen dat is ook wel fijn. Had al weer wat leuks gezien maar dacht eerst me spullen opmaken. Ik zou zeggen tot de volgende week.

Heb jij al eens Yves Rocher producten gebruikt?

Heb jij al eens Yves Rocher producten gebruikt?