Blog  05-06-2018   Zijn wij de weg kwijt?    


 Ik loop mijn eigen weg, ik loop mijn pad, dit kwam op mijn pad, uitspraken die ik regelmatig voorbij hoor gaan. Maar hoe werkt dat eigenlijk je eigen pad lopen, is dat zomaar voor alles leven, gewoon wat je ontvangt, wat je tegenkomt, wat je gevraagd of gezegd wordt. of is het ik kies daar zelf voor, ik bepaal want ik weet wat mij gelukkig maakt.

Nou dat pad waar het geluk ligt daar lopen er zoveel op dat het niet meer te vinden is, het is onder de voet gelopen, vermorzeld in het gedrang en niemand ziet het.

We willen een pad lopen wat alleen maar bestaat uit, plezier maken, genieten, blij zijn, vrolijk zijn, ontspannen, sporten, gewoon alles waar ik blij van wordt.

Het vreemde is dat vele dat niet zijn en doen of denken dat ze het zijn, ze hebben niet in de gaten dat ze heel vaak op een ander pad lopen, van ik moet leren, werken, geld verdienen, dan pas kan ik op dat andere pad gaan lopen. En op dat andere pad hebben de meeste niet in de gaten wat het hen kost aan energie waardoor ze vaak ziek of kwalen hebben, vermoeidheid speelt hier een enorme rol in.

Maar een pilletje of een energiedrankje erin en we kunnen er weer tegen en denken dat we het allemaal vol kunnen houden, we gaan massaal de festivals weer bezoeken, de film, musicals of andere georganiseerde festiviteiten. Met honderdduizenden of meer zijn we aanwezig en springen en gaan totaal uit ons dak zodat we er weer tegen kunnen.

We zien niet in dat alles tijdelijk is en dat we iets opbouwen voor de lange termijn wat we dan tegen het lijf lopen.

Nee we zijn de weg kwijt en beseffen niet eens dat er helemaal geen weg is, die creëren we namelijk zelf, we verzinnen hem ter plekke en roepen dan dit is MIJN pad. En op dat pad blijven we hardnekkig rond dwalen en weigeren iets te veranderen, houden vast aan ons aangeleerd, zelf gecreëerd gedrag.

Ik wens je een mooie wandeltocht toe op een onzichtbare weg, pas op dat je niet verdwaald.

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!