Blog    14-03-2018   Misleid na jaren lang sparen en werken.


 Vanmorgen een artikel op internet, Misleid na jaren lang sparen, toen ik dit zat te lezen dacht ik ja dat is mij ook overkomen.

Vanaf mijn zestiende gewerkt, volgens mij was er toen nog geen pensioen, althans heel weinig of slecht geregeld. Na 36 jaar werken, burnout en heel veel weg gevallen, waaronder een groot gedeelte van mijn pensioen.

VUT regeling mee betaald, weg. Door in de ziektewet en steeds terug gezet in de ww geen pensioen volledig op kunnen bouwen. Er zullen ongetwijfeld  meer regelingen zijn afgeschaft waarvan ik het bestaan niet van weet of waar ik geen recht meer op heb.

Ik heb een lijfrentepolis afgesloten,  vorig jaar was het zover kom je er achter dan als het in 1x uitgekeerd wordt je de helft kwijt bent aan de belasting, in maandelijkse bedragen is het wat gunstiger. Door deze uitkering ontvang ik geen zorgkosten bijdrage, geen huur subsidie en het verschil op jaar basis is dat ik 500 e minder ontvangt. Het hele debat over pensioen en sparen  is gewoon een lachertje ze doen wat ze willen, veranderen de spelregels naar eigen goed dunken.

Ik voel me belazerd door de graaiers, de grootverdieners en een groot deel van onze regering en met name de leider ervan, elke Nederlander gaat erop vooruit.

En of ik het nu goed hebt of niet kan rondkomen doet niet ter zaken, het gaat erom dat als je zo je best doet, spaart, je rot werkt als er iets mis gaat ben je altijd de gedupeerde, de hoge heren die lachen om het gewonen volk.

Mijn advies is stop allemaal met werken zodat er eens echt iets kan veranderen, maar dat kan niet en dat doen we niet. Kijk in het onderwijs, verzorging en in vele taken van arbeid, protesteren werkt echt niet, we worden belazerd en we geloven de mooie woorden van de gladde politiek.

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

  https://manychat.com/l2/627503520729825

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1783648/misleid-na-jarenlang-sparen

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!