Blog  15-04-2018    Hoe leuker hoe beter


 Als je schrijft moet het eigenlijk alleen maar over leuke dingen gaan, of leuke belevenissen of vertellen waar je bent geweest. Soms lijkt het erop als ik dit soort verhalen leest, wat doe ik nu eigenlijk, doe ik geen leuke dingen dan? Misschien vele ogen niet, dat ik altijd andere dingen doet en zeker over schrijft.

Maar moet ik dan ook maar over leuke dingen schrijven, nou ik denk dat ik niet op die manier kan schrijven.

Nou wat heb ik gisteren gedaan, om 9.15 op de fiets gestapt, fietsmaatje opgehaald en heerlijk door de natuur gefietst, door de polders langs het water, door het natuur gebied. Af en toe zat ik echt zo van dit is toch mooi, dit is genieten. De bomen breken open, de natuur gaat open knallen en dan denk ik wat ben ik blij dat ik het zien mag, dat ik het ook ziet.

Want we waren natuurlijk niet alleen op de racefiets, mijn maat vroeg gaan hun nu zo hard of gaan wij zo langzaam, nou zei ik wij gaan zo hard dat we heel veel zien.

Even gestopt bij een kudde oerossen, ik zal ze zo maar noemen een praatje met iemand die aan het wandelen was. Nu doen we dat niet altijd maar het was het moment van zien en dan stoppen en kijken naar die dieren.

Dan gebeurd er natuurlijk nog iets waarvan je denkt pff dat scheelde weinig, een ander racerfietser, blindganger noem ik die, zonder te kijken over een klein kruispunt door knallen, wij van rechts, hij haaientanden. He blinde roep ik dan nog maar ja blik op oneindig en niks zien, zelfs nog doof.

Maar goed aan het einde van de rit toch 65 km op de teller, geen gemiddelde en hoelang we gefietst hebben, ik heb geen idee.

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!