Blog: Verwachtingspatronen  12-01-2018


 Soms zit ik verhalen te lezen die mensen schrijven over paranormaal en spiritualiteit, dan hebben ze het over de weg, je pad, en verlichting.

Dat zij je kunnen begeleiden, je kunnen leren dat pad te bewandelen. Dat ze de richting, de regels of wat dan ook gevonden hebben.

Maar als ik je vertel, na 17 jaar onderzoeken, ervaren, dat het allemaal niet bestaat geloofd niemand mij. Ik hoor weleens maar jij helpt toch ook mensen, nee is het antwoord ik reik iets aan, ik geef je een handvat. Dat is de  beste manier om te helen, het grote probleem is dat weinige echt begrijpen hoe dat werkt. Het verwachtingspatroon is dat het allemaal snel  geregeld moet zijn, een opleiding direct gaat werken. Alles wat door een ander aan jou wordt geleerd of gedaan werkt maar even, vele zeggen nu maar het heeft mij veranderd. Alles doet wat maar wat is een verandering als jouw leven niet echt veranderd, er overal nog problemen, kwaaltjes, onrust, onzekerheid en vooral herhalingen van de zelfde dingen naar voren komen.

Een ander kan jou niet veranderen, dat mag jezelf doen, dat is de rede dat ik een handvat aanreikt en als jij zegt het werkt niet dan zeg ik dan mag je altijd naar me toe komen en je vragen stellen. Het verwachtingspatroon is de boosdoener en je (on) eerlijkheid naar jezelf is datgene wat je oude patronen in stand houd.

 

Groet Ries

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!