Hoe werkt Fred's bouwtekeningen?


Jij en ik, we lijken best veel op elkaar…

Net als jij weet ik hoe fijn het is als een doe-het-zelf project snel en perfect is afgerond. Je krijgt complimenten van de mensen om je heen. En los daarvan: het is zó bevredigend om met je handen te maken wat je ogen zien.

Jammer alleen dat projecten vaak lang duren of eindigen in een teleurstelling!

Geloof me: dat is me vaak zat overkomen. Ja, timmeren en doe-het-zelven zit me in het bloed. Dat wil niet zeggen dat ik altijd maar gewoon kon maken wat ik zag. En ik behoorde ook beslist niet tot de snelle doe-het-zelvers…

 

Tegen deze dingen ben ik vaak aangelopen – herkenbaar?
  • Je zoekt op internet naar oplossingen voor jouw idee of project – dat kost je uren en uren spitwerk
  • Als je een werkbeschrijving of tekening vindt, voldoet die niet precies aan wat jij zoekt – je neemt genoegen met iets dat je eigenlijk niet wilt
  • Plannen die je tegenkomt zijn vaak incompleet, onduidelijk of missen afmetingen – dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk
  • Of de plannen die je tegenkomt missen belangrijke informatie – ze zijn meestal bedoeld om producten te promoten en niet om jou te helpen
  • Je laat je idee uitwerken door een tekenbureau – je krijgt een fantastische bouwtekening die je 447 euro kost (au)…
  • Meer informatie? Kijk op
  • http://www.paypro.nl/producten/Freds_Bouwtekeningen__Meer_dan_10000_bouwtekeningen_en_doehetzelf_projecten/8620/35961

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!