Geef je fout eens toe!


Iedereen maakt fouten. Zij die zonder fouten zijn werpe de eerste steen......,,

en toch wordt er met stenen gegooid, waarom?

het lijkt wel alsof de wereld alsmaar harder wordt, mensen die ooit zo sociaal waren, ineens verhard zijn en geen enkele empathie meer kunnen tonen.

Het is vreemd, vandaag was het de landelijke opruimdag, veel mensen deden eraan mee. Gisteren waren de basisscholen actief met het opruimen van zwerfvuil. Er stond op Facebook een stukje uit de krant online, maar verbaasde me over de reacties.

” Het is pure kinderarbeid”, of “ mijn kind hoeft de rotzooi van een ander niet op te ruimen”, of “ mijn kind gooit nooit zomaar wat op straat”, of “ laat die mensen met een uitkering, die lui op de bank zitten het maar doe”, of “ ik hou mijn kind thuis als het mee moet opruimen!”, een greep uit de reacties.

Dat is ons land, dat ken ik helemaal niet. Heeft niemand ooit iets gezien van wat hun kinderen fout deden? Heeft niemand ooit eens een peuk op straat gegooid of een snoeppapiertje?

Mensen geef eens toe en maak van je kind geen perfect kind want dat is het niet. Evenmin als jijzelf!

Geef je fouten toe en zeg eens sorry, wat is daar nu zo moeilijk aan?

Wanneer je je fouten toe durft te geven heb je veel meer vrienden. Ook zullen mensen je kunnen vergeven omdat je beseft dat je iets niet goed deed.

ik verloor iemand, een vriend, iemand die niet eerlijk was. Iemand die dingen over me zei die niet klopten. Iemand die mij wel van het internet wil schoppen. Iemand die een spiegel voor ogen kreeg en weer terug is bik de basis, even weg met al die hoogmoed, even normaal. 

Het is niet erg, wees maar blij met je gezin en blijf jezelf en maak er niet weer zo’n zootje van!


Note: Dit artikel heb ik ook op Tallsay geschreven, maar omdat ik haast wel zeker ben dat het eraf gegooid word, plaats ik het ook hier. Ik heb hier meer vertrouwen in de eerlijke beoordeling dan daar.


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!