Het vaderdagcadeau


Negen jaar was ik, toen ik voor het eerst zelf een vaderdag cadeau ging kopen. Van het geld voor mijn verjaardag en klusjes had ik al heel wat gespaard en ik wist wat ik ging kopen, want mijn moeder had me al geïnstrueerd. Mijn vader wilde een blauwe knuffel voor aan de binnenspiegel van zijn auto, ze wees hem me aan in de winkel.

Ik was niet zo populair bij mijn vader, dus deed ik er alles aan om hem te plezieren zodat hij ook eens wat liever tegen mij deed, net zoals hij dat deed tegen mijn zus.

Op vaderdag gaf ik het cadeau en hij was er blij mee! Hij deed hem gelijk aan de spiegel in de auto. Ik glom van trots!

Een week later kregen mijn ouders een knallende ruzie. Het ging er behoorlijk heftig aan toe. Er werd met van alles gegooid en mijn zus en ik maakten ons zo klein mogelijk. 

Op een gegeven moment pakte mijn vader zijn autosleutels en liep de deur uit en stapte in zijn auto. Hij starte de auto en reed een meter vooruit, stopte toen, pakte de knuffel en gooide die midden op straat en reed daarna weg.

Mijn kinderhart brak. Ik heb heel erg gehuild.  Vanaf toen heb ik geen moeite meer gedaan om in een goed blaadje te komen bij mijn vader. Hij hield niet van mij, dat was duidelijk.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!