Nog maar één keer per week een artikel plaatsen?


Ik stond toch wel even raar te kijken, onder een artikeltje van mij stond te lezen dat ik een messenger berichtje had gekregen. Dus ik zocht en in eerste instantie kon ik niets vinden, maar er bleek toch een berichtje te zijn gestuurd. Toen ik dat las, wist ik even niet wat ik ervan moest denken. Het volgende stond er"

"Beste ........, omdat je best veel goed te keuren topics wil plaatsen over yoors. Hebben we met het beheer erover gehad dat we elke dag veel vinden aangezien jij er punten mee verdiend via onze groep. We zijn tot de oplossing gekomen dat het wel 1x per week mag. Je mag zelf kiezen welke dag maar dan graag wel 1 vaste dag per week.

Groetjes ......"

Ik besloot op de pagina zelf gewoon terug te reageren, want om dit op deze manier te doen vind ik tegenover anderen dan ook weer niet eerlijk, want zeg nou zelf, het is gratis, iedereen kan insturen, het wordt gekeurd voordat het wordt geplaatst, van een klik op Yoors wordt je niet rijk. Het uitoefenen van macht lijkt hier toch echt wel van kracht te zijn, terwijl ze dat al hebben door je artikelen eerst te keuren voor ze het plaatsen. Waarom dan nog een berichtje dat je maar één artikeltje per week mag insturen? Ik doe er niet aan mee, ik stuur wat ik wil en zij beslissen maar of ze het plaatsen of niet!

Daarom pleit ik nog maar weer eens voor Socializen. Een plaats waar je zoveel je kunt en wilt mag plaatsen zonder dit soort berichtjes, waar mensen een beetje de baas over je gaan spelen.

Weet je dat er mensen zijn die er een dagtaak aan hebben om een Facebookpagina bij te blijven houden? Deze mensen wanen zich directeur van een uitgeverij, maar helaas, ook zij laten zich gebruiken.

Nee, ik heb geen vrienden bij Facebook, zeker niet wanneer ze me op zo'n pagina als een onderdanige gaan behandelen. Ze mogen mijn artikelen plaatsen, maar ze hoeven dat niet. Dus willen ze dat niet, dan is dat hun probleem, niet de mijne.

Daarom ben ik blij met Socializen, want daar kun je wel plaatsen. Er is niemand die je aan banden legt, die je verbiedt om meer dan één artikel per dag te plaatsen, laat staan dat je er maar één per week mag plaatsen. Er is niemand die je artikeltjes keurt, kijkt of het wel geschikt is voor deze pagina.

Misschien ook wat voor jou? Kijk eens op de volgende link:

https://www.youtube.com/watch?v=50n6Xa5y138&feature=youtu.be 


#socializen