×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Raar maar waar: Als je een goudvis...

Raar maar waar: Als je een goudvis...


Ik heb in mijn leven al een aantal keren vissen proberen te houden. Meestal gaan ze na een tijdje dood aan een of andere schimmelinfectie en ik heb het ook al eens voor gehad dat hij gewoon tijdens de nacht uit zijn visbak gesprongen was. Koi's kunnen dit, dus let op als je zo'n diertjes in huis wil halen, dat je eventueel een netje of plaatje boven legt, anders kan je hem 's morgens op de grond vinden. 

Ik heb het nooit geprobeerd met een goudvis, om hem in een donkere kamer te laten gedijen bedoel ik, maar blijkbaar heeft hij de klaarte nodig om zijn kleur te behouden. 

© Rudi J.P. Lejaeghere
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties