Raar maar waar: Een mensenhaai...


Ik sta soms met mijn mond vol tanden, ja dat kan soms wel eens gebeuren. Spreekwoordelijk dan, want eigenlijk heb ik er al een paar moeten inleveren sinds mijn melktandjes zijn uitgevallen. We moeten goed poetsen, want we hebben er niet zo veel en een kunstgebit is toch niet zoals je originelen.

Deze haai, een mensenhaai zit niet verlegen om een paar tandjes. Hij bezit er ongeveer 3.000. Neem me natuurlijk niet kwalijk als ik er  een tiental vandaan zit. Nochtans gaat die niet gauw met zijn mond vol tanden zitten. Als ik de foto zo bekijk is er nog plaats genoeg ernaast. 

Ik moet wel zeggen dat ik ze liefst op een fotootje zie. Voor mij geen Jaws de zoveelste aan het strand, geef mij dan maar stekelbaarsjes. 

Rudi J.P. Lejaeghere


Voor andere artikelen van dezelfde schrijver tik dan hier!

Wil je ook op Yoors bloggen en artikels schrijven? 

Meld je dan nu aan via de knop rechtsboven.

Bij Yoors wordt uw inbreng omgezet in opbrengst.

Bij aanmelden krijg je gratis 100Yp.