×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Checklist ik: Mijn antwoorden deel 2

Checklist ik: Mijn antwoorden deel 2


Kwam deze leuke vragenlijst gisteren tegen bij Bodycoach en leek me leuk er een blog van te maken.
Vandaag deel mee.... 

15. Hoe beschrijf je je jeugd over het algemeen?
Niet leuk en heel eenzaam. Ik was erg verlegen, onzeker en ontwikkelde uiteindelijk een sociale fobie, compleet met paniekaanvallen en hyperventilatie... Daarna een zware depressie.
16. Wat is je vroegste herinnering? 
Dat was toen ik 3 jaar was, ik zat in bad 's ochtends en moest naar het ziekenhuis voor buisjes in mijn oren. Was zo bang.
17. Hoeveel opleiding heb je gedaan?
Geen, ben door alles zelfs op mijn 15de van school gegaan omdat ook de leerplichtambtenaar zag/begreep dat het me echt niet meer lukte.
18. Hoe heb jij je schooltijd ervaren?
Ook niet leuk, voelde me altijd al anders en hoorde er niet echt bij. Had altijd wel 1 of 2 vriendinnetjes maar door anderen werd ik veel gepest.
19. Waar heb jij de meeste van je vaardigheden geleerd?
Gewoon in het leven zelf door al mijn ervaringen, waardoor ik nu ben wie ik ben :)
20. Wie waren je rolmodellen toen je opgroeide? Beschrijf ze.
Die had ik niet eigenlijk... Ben uiteindelijk gewoon mijn betere ik geworden.
21. Hoe ging je om met je andere familieleden toen je opgroeide?
Met mijn moeder was ik heel close en met mijn vader had ik vaak ruzie en niet echt een band.
22. Wat wilde je later worden als kind?
Eigenaresse van een winkeltje.
23. Wie waren je vrienden als kind? Beschrijf ze.
Nicole was vanaf mijn 6de/7de mijn beste vriendinnetje. Ze was een spontaan meisje met lichtblond haar en totaal niet verlegen/onzeker zoals ik. Ze ging ook heel graag naar school.
24. Wat waren je favoriete bezigheden als kind?
Muziek luisteren op mijn kamer en lezen.... verder spaarde ik schelpen, als we dan een keer per jaar aan zee waren liep ik altijd gebogen over het strand zoekend naar mooie schelpen. Thuis zocht ik dan op welke het waren in een schelpenboek waar ik zelf voor gespaard had en bij een tweedehands boekenwinkeltje had gekocht.
25. Wanneer kreeg je je eerste zoen? En van wie?

Van een vriendje die bij ons in het groepje zat op mijn 15de.
26. Ben je nog maagd? En zo niet: Wanneer verloor je je maagdelijkheid en met wie? 
Ik werd ontmaagd op mijn 16de door mijn eerste echte vriendje. We hadden een half jaar verkering.
27. Welke belangrijke gebeurtenissen in je jeugd maakte je wie je vandaag bent?
Het alcoholisme van mijn vader, tenminste daar komt mijn CPTSS vandaan. Niet heel positief dus, maar heb gelukkig later door andere gebeurtenissen heel veel positieve dingen geleerd en ben 180 graden gedraaid :) En de band met mijn vader is nu ook een stuk beter!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.HeArt&SoulConnection
Je geeft veel van jezelf 'bloot' hierin. E, net wat je zegt het heeft je gemaakt tot wie je bent. Een onveilige hechting doet veel (fout) in een kinderleven. Toch heb jij veel gedaan je eigen 'basis' te verstevigen' een betere versie van 'jou' te worden.. Ik zeg liever echt jezelf te (gaan) worden . Want ej was in die versie niet/nooit 'fout'...je moest dealen met ..
13-10-2017 11:17
13-10-2017 11:17 • 1 reactie • Reageer
Sabrina van den Heuvel
Ja ik heb geen geheimen.... Dank je, ben er nog mee bezig :)
13-10-2017 12:00
13-10-2017 12:00 • Reageer
Albert van den Berg
Ook deze is heel open, eerlijk en rauw. Respect voor je.
12-10-2017 21:14
12-10-2017 21:14 • 1 reactie • Reageer
Sabrina van den Heuvel
Dankjewel :)
12-10-2017 21:18
12-10-2017 21:18 • Reageer