In de lappenmand, wie vrolijkt me op?

In de lappenmand, wie vrolijkt me op?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zit er even een beetje doorheen... Het is de laatste tijd zo druk met MST hier thuis, daarnaast verzorging kids, huishouden, boodschappen en allerlei probleempjes oplossen. Mijn man werkt nu sinds 3 weken weer fulltime na een jaar thuis te hebben gezeten. Hartstikke fijn hoor! Ben ik zeker blij mee, alleen komt er nu ineens weer heel veel op mijn schouders terecht. Mss zijn er nu mensen die denken dat valt toch wel mee.... Maar in combi met o.a fibromyalgie en PTSS is dat een beetje teveel. Ik wil altijd alles maar kunnen, vind het soms zo moeilijk te accepteren maarja... wordt ik elke keer wel weer terug gefloten natuurlijk.

Nu wilde ik eergisteren snel naar buiten rennen omdat ik de schoolkids van mijn jongste dochter buiten langs hoorde komen met de waterloop en ik daar dus even snel een foto van wilde maken... Tja... PATS! Alsof er iets kapot schoot in mijn kuit (bleek dus ook zo te zijn achteraf) een zweepslag dus. Dus nu al vanaf vrijdagmiddag met mijn been omhoog en lopen met krukken.... nu kom ik helaas niet veel verder dan 50 meter door mijn fibro...Wil echt niet zeuren, zo bedoel ik het ook niet, maar ben er gewoon even een beetje klaar mee. Moet steeds zoveel dingen accepteren en normaal als het even niet zo goed met me gaat, ga ik even naar buiten... een stukje wandelen of fotograferen... Helaas gaat dat niet en moet ik ermee rusten, ben ik niet zo goed in hihi.

Dus nu wilde ik jullie vragen, heeft iemand leuke ideetjes, leuke youtube filmpjes, liedjes die ik volgens jou een moet horen enz enz? Wie maakt me aan het lachen? :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ahh dat was idd een rot tijd ♿ maar heb je mee naar buiten gerold 😉
| 18:05 |
Hihi jaaa lief!
| 19:33 |
snap ik als de beste ja.. toen ik zo jong was ook ernstige chronische PTSS Fibro en ja ook de rest
zweepslag getsiederrie-ja t is ff te evel
afgelopen weekend kregen er velen ook ontzettend veel last van hun rug en ben ik zelf ook door mn voegen gezakt- 2 dagen massages en nu lukt n klein stukje weer..maar dus vind heel erg naar voor je.. kinderen vragen aandacht, de rest moet maar heel mondjesmaat dus, sterkte
als je youtubet..zoek dan Karin des Rues..wie weet zijn er leuke blije filmpjes tussen
| 20:44 |
Dankjewel :) Ik heb ze ook alle drie idd met nog meer dingetjes erbij ;) Kan ook nog niet echt dingen doen nee en 's avonds door de fibro zo op en zwak dat ik soms zo door mijn goede been heen zak. Gelukkig is Oliver er dan ook hihi. Ik ga eens kijken :))
| 21:16 |
En jij ook beterschap trouwens! (vergat ik helemaal te zeggen oeps hihi)
| 21:23 |
ha lief..dank je... wat doe je qua therapie nu voor de PTSS?
| 21:31 |
Ik heb eerder EMDR gehad voor een trauma, dat ga ik weer doen voor een trauma wat ik nu bijna 2 jaar geleden heb opgelopen. Voor mijn CPTSS niks.... later wel voor mijn borderline
| 21:49 |
CPTSS..potverdorie- k wist niet dat het zo heette. weer iets geleerd dus. dank.
als kind maakte ik dat dus ook mee..oorzaak waardoor je voor foute mensen een soort van antennes op je kop krijgt..zo noem ik het-ze voelen t
Hier heb ik dus hypnoses voor egdaan end at heeft veel geholpen en zeke inzicht geegeven.
de heftige trauma s nadien tja..k moest sterk blijven en dus door de jaren heen van alles gedaan behalve EMDR, dat was nog niet bekend.
Goed van je zeg..alles aanpakken wat maar mogelijk is. doorzetten eh, je kunt van veel afkomen, sterkte en ebdankt
| 11:23 |
Ja dat is complex trauma en chronisch ook idd. Sterk blijven moet ik ook, wil ook niet bij de pakken neer gaan zitten, er is zoveel moois! Zeker!! Zal niet overal helemaal vanaf komen, maae kan er wel beter mee leren omgaan en bepaalde dingen een plekje geven. Dankjewel!
| 11:42 |
ach weet je-geloof in jezelf..dat doe je al..maar vertrouw erop dat je na jaren voor jezelf staan en alles aanpakken wat er mogelijk is, wel degelijk kunt herstellen. t Heeft mij vele jaren gekost, maar zelfs mijn onderbewuste is er vrij van, terwijl de dader nog al di e tijd ook in TBS zit..hij al 24 jaar notabene.. tja... knokken voor herstel is super veel waard en je komt er geestelijk sterk en blijer uit. liefs ..je kunt het hoor
| 12:50 |
Dat zeker, zal altijd vechten en sterker ben ik zeker erdoor geworden. Thanks :)
| 16:43 |
Dat is een hoop ellende tegelijk.
Kom maar snel naar Benidorm, het begint hier gezellig te worden met de Yoorsianen.
Ik leg wel een handdoek over een stoel hier voor je ;-)
| 23:03 |
Thanks voor de uitnodiging, heerlijk kan wel wat zon gebruiken :)
| 09:04 |
Sterkte! Je komt hier wel doorheen :) wat bij mij altijd wel een beetje helpt is grappige filmpjes kijken op youtube, ik hou het meeste van grappige filmpjes met dieren maar er zijn er van alle soorten en ze laten je zeker even lachen. Een serie kijken die ik leuk vind of een film, en een boek lezen helpt mij ook altijd omdat ik me dan kan inleven in het verhaal en even niet aan mijn probleem denk. Ik hoop dat je er iets aan hebt.
| 20:19 |
Klopt, komt ook wel weer... maar het is gewoon een opeenstapeling waardoor het teveel is geworden. Thanks voor je tips :)
| 20:48 |
genoeg leuke dingen hier op yoors ;)
maar een knuffel van mijn kant,
als het met je zweepslag beter gaar probeer routine te krijgen. geeft heel veel rust
| 17:28 |
Dankjewel :) Ja die routine had ik nu net weer, maar helaas...
| 19:29 |
Op Fb beheer ik de groep effe lachen... zin om aan te sluiten?
| 16:26 |
Ik zal eens even gaan kijken :)
| 16:33 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen