Juni uitdaging klein geluk


Klein geluk is echt iets wat bij mij past, waar ik van hou... Van die mooie momentjes.... genietmomentjes!


Ik ben dol op vlinders, ze staan voor mij symbool voor vrijheid, fibromyalgie (een paars vlindertje) en een teken vanuit de hemel.... 
Elk jaar komt er een vlinder achter in de tuin, bijna elke avond na het eten, zo rond dezelfde tijd. Die komt spelen, fladdert om je heen, gaat op je hand en hoofd zitten, geeft vlinderkusjes.... En heel vaak als ik er helemaal doorheen zit, alsof hij wil zeggen, het komt goed!! 
Hoe down of verdrietig ik ook ben, hoeveel pijn ik ook heb, dat maakt me altijd zo gelukkig en blij!
Gisteren was hij er weer en heb ik weer mooie foto's geschoten :) En dit past ook nog eens mooi bij de nickname van de bedenker van deze uitdaging  Vlindertje.