Mijn dinnetje uit Australië

Mijn dinnetje uit Australië


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag zag ik een vriendinnetje uit Australië terug :) Toen we nog pubers waren leerde we elkaar kennen hier in Nederland, waar ze toen woonde. Even later ging ze met haar ouders en zus terug naar Australië... alleen Roland haar broer bleef hier. Hij kwam bij ons wonen en werd een soort van broer voor mij... Jessica zag ik later weer toen hij met zijn vriendin ging trouwen.... nu ongeveer 20 jaar geleden. We hebben altijd contact gehouden en nu is ze in Nederland met haar gezinnetje en vierde ze dat vandaag met familie en vrienden...
Zooooo leuk haar weer te zien!! Elkaar op het laatst een dikke knuffel gegeven en nu?? Woensdag stappen ze weer op het vliegtuig....  Hopelijk zien we elkaar weer eens, later.... mss in Australië, lijkt me geweldig!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zeker een keer die kant op gaan. Het is prachtig :)
| 20:46 |
Ja zodra ik de kans krijg zal ik dat ook zeker doen :)
| 22:28 |
Leuk dat de vriendschap niet is verwaterd.
| 15:42 |
Ja hè :D
| 16:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen