×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Mijn dinnetje uit Australië

Mijn dinnetje uit Australië


Vandaag zag ik een vriendinnetje uit Australië terug :) Toen we nog pubers waren leerde we elkaar kennen hier in Nederland, waar ze toen woonde. Even later ging ze met haar ouders en zus terug naar Australië... alleen Roland haar broer bleef hier. Hij kwam bij ons wonen en werd een soort van broer voor mij... Jessica zag ik later weer toen hij met zijn vriendin ging trouwen.... nu ongeveer 20 jaar geleden. We hebben altijd contact gehouden en nu is ze in Nederland met haar gezinnetje en vierde ze dat vandaag met familie en vrienden...
Zooooo leuk haar weer te zien!! Elkaar op het laatst een dikke knuffel gegeven en nu?? Woensdag stappen ze weer op het vliegtuig....  Hopelijk zien we elkaar weer eens, later.... mss in Australië, lijkt me geweldig!!
Referendaris
Leuk dat de vriendschap niet is verwaterd.
30-04-2017 15:42
30-04-2017 15:42 • 1 reactie • Reageer
Sabrina van den Heuvel
Ja hè :D
30-04-2017 16:04
30-04-2017 16:04 • Reageer