Sabrina's vrij schrijven deel 3


Goeiemorgen! Na een (korte) rot nacht, boos en verdrietig... vanochtend lekker vroeg opgestaan.... Iedereen slaapt nog, dus genieten van de rust. Planten al water gegeven met water uit het zwembad, was in de wasmachine, achterdeur open en het geluid van een heleboel vogeltjes en een lekkere kop koffie erbij.
Soms betrap ik mezelf er nog op dat ik mee ga in negatieve gedachten.... De laatste dagen ook weer last van omdat ik door een bepaald persoon (voor mijn gevoel) buitengesloten word. Zie allerlei gezellige dingen langskomen... uit eten, zwemmen, kermis, leuke avondjes enz... Die dingen doet/deed ze altijd veel met mij en ik heb haar door moeilijke tijden gesleept. Uren lang naar haar verhalen geluisterd, haar opgevangen en vooral ook veel lol samen gemaakt. Daarvoor is ze dan ook mijn beste vriendin... Maar dan komt er ineens iemand anders in beeld, een nogal dominant persoon, iemand waarbij ik meteen het gevoel had ervoor te moeten oppassen. En nu word ik vergeten lijkt het wel.
Maar goed.... daardoor dus boos en verdrietig geweest en maar zitten/liggen denken.... Maar zo ben ik niet, ik wil positief zijn/denken.... het leven is veel te mooi voor zulk soort dingen en je dag laten verpesten door anderen? Nee! Dus mezelf weer bij elkaar geraapt, zelfmedelijden heb ik niks aan. Er is zoveel moois!

Nu lekker weer een hele nieuwe dag en week voor me mét leuke dingen en ook gewoon klein geluk, kleine genietmomentjes.... Want daar gaat het uiteindelijk om. De zon schijnt nog altijd volop, daar word ik vrolijk van.... en nu is het tijd voor mijn tweede kopje koffie ☺