Sabrina's vrij schrijven deel 3

Sabrina's vrij schrijven deel 3


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goeiemorgen! Na een (korte) rot nacht, boos en verdrietig... vanochtend lekker vroeg opgestaan.... Iedereen slaapt nog, dus genieten van de rust. Planten al water gegeven met water uit het zwembad, was in de wasmachine, achterdeur open en het geluid van een heleboel vogeltjes en een lekkere kop koffie erbij.
Soms betrap ik mezelf er nog op dat ik mee ga in negatieve gedachten.... De laatste dagen ook weer last van omdat ik door een bepaald persoon (voor mijn gevoel) buitengesloten word. Zie allerlei gezellige dingen langskomen... uit eten, zwemmen, kermis, leuke avondjes enz... Die dingen doet/deed ze altijd veel met mij en ik heb haar door moeilijke tijden gesleept. Uren lang naar haar verhalen geluisterd, haar opgevangen en vooral ook veel lol samen gemaakt. Daarvoor is ze dan ook mijn beste vriendin... Maar dan komt er ineens iemand anders in beeld, een nogal dominant persoon, iemand waarbij ik meteen het gevoel had ervoor te moeten oppassen. En nu word ik vergeten lijkt het wel.
Maar goed.... daardoor dus boos en verdrietig geweest en maar zitten/liggen denken.... Maar zo ben ik niet, ik wil positief zijn/denken.... het leven is veel te mooi voor zulk soort dingen en je dag laten verpesten door anderen? Nee! Dus mezelf weer bij elkaar geraapt, zelfmedelijden heb ik niks aan. Er is zoveel moois!

Nu lekker weer een hele nieuwe dag en week voor me mét leuke dingen en ook gewoon klein geluk, kleine genietmomentjes.... Want daar gaat het uiteindelijk om. De zon schijnt nog altijd volop, daar word ik vrolijk van.... en nu is het tijd voor mijn tweede kopje koffie ☺Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
zo jammer dat dat zo gaat
| 18:37 |
Ja helaas
| 19:33 |
Jammer is dat maar er beter boven staan. Je hebt haar altijd bijgestaan en daar zal ze vast nog wel een keer aan terug denken en denkt dan oeps
| 21:59 |
Oh jawel, dat weet ik ook.... en bedoel het ook niet negatief, ze heeft ook veel leuke en goede dingen en we hebben de grootste lol als we samen zijn. Maar soms vind ik dat lastig...
| 23:08 |
Hallo lieverd.
Bedankt voor jou lieve reaktie bij mij.
Jou blog vind ik ook super mooi heb er even lekker van genoten.
Voor jou ook een lekkere dag xx
| 12:35 |
Graag gedaan en dank je ☺️ xx
| 12:58 |
Goedemorgen en niet leuk dat je zo slecht geslapen hebt. Herken ik wel, dan blijf je maar malen.............. Ik heb al lekker gezwommen vanmorgen, nu buiten koffie, laptopje erbij en even Yoorsen. Dan ook zo wasjes e.d.............. hoort erbij! Het zonnetje schijnt, dus we gaan zeker weer een mooie dag hebben. Het leven is te mooi om er niet van te genieten, dus groot gelijk! Fijne dag! 
| 09:03 |
Ja ik kan er gelukkig steeds beter mee omgaan, maar soms even een terug valletje.... maar is maar even :) Geniet van je dag!
| 09:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen