Zomerse muziek- Yoors uitdaging van DiaantjesLife


Gisteren kwam ik deze leuke uitdaging tegen van DiaantjesLife en omdat ik dol ben op muziek en zéker heel vrolijk word van lekkere zomerse nummertjes doe ik heel graag mee :)

Enrique heeft er genoeg :)Mijn favo zomerhit van dit moment :)


Heerlijk nummer dat me doet denken aan gezellige zwoele zomerstapavonden


Voor jullie waarschijnlijk niet direct een zomerplaat, maar doet mij denken aan zomerse feestjes, goede dj, grote menigte mensen die allemaal opgaan in de muziek, samen feesten, dansen, lachen, feesten..... Lekkere hardcore, bier, vrienden, knuffels... mooie sfeer!!

Henk Dissel mag bij mij niet ontbreken :))


En last but not least; Summer of 69. Neemt me terug naar de vakantie in Zoutelande met mijn beste vriendinnetje en haar ouders. Ik was 15 en elke avond gingen we naar disco de Jojo. Dit nummer werd elke avond wel gedraaid en wij blèrde keihard mee. Superleuke tijd!!