Hier is die dan... Rugbytaart


Zoals de meeste van jullie weten, had ik een grote uitdaging op de planning staan......
Namelijk het maken van een Rugbytaart!!
De gegevens die ik had:  De naam, de leeftijd, thema rugby en kleuren van de rugbybal wit met blauw en rood en een aardbeienvulling...

Ik moet jullie eerlijk zeggen, wat vond ik dit lastig!!!!!!!! Ik heb dagen lang lopen ontwerpen en mijn schets wel 10 keer overnieuw gemaakt en erdoor heen gekrast, maar ik ben echt wel blij en wel stiekem een beetje trots met het resultaat :) En gelukkig de klant ook!

Ik heb gekozen voor een biscuittaart met aardbeienvulling bestaand uit: Enchanted met aardbeienjam en verse aardbeien. Van de biscuittaart heb ik twee plakken gemaakt in een vierkant bakblik en groen gekleurd. Daarnaast heb ik de Ruby ook gemaakt van biscuittaart, maar deze niet gekleurd.

Bekleding/decoratie bestond uit:
Fondant in de kleuren: Groen, blauw, rood, wit.
Suikerballetjes in de kleuren: Rood, groen en wit.
Taartstift: In het zwart
Rand van "gras": Groen bestaand uit Enchanted.

Ben benieuwd naar jullie mening :)