Maart uitdaging raad het voorwerp.


Leuk een nieuwe uitdaging, nu moet ik even bedenken hoe ik mijn voorwerp in ongeveer 200 woorden ga omschrijven. ( Het is maar een klein voorwerp)

Ik gebruik dit voorwerp bijna dagelijks, en als ik het gebruik ben ik niet blij. Het is iets wat echt bij mij past, ( voor de yoorsianen die me al een beetje kennen). Mijn voorwerp is er in verschillende soorten en maten, niet iedereen zal dit gebruiken, en zelfs niet iedereen heeft dit in huis. Mijn voorwerp heb ik in het groen, rood, blauw en zelfs 1 in het roze. Mijn voorwerp is mijn vriend, maar ook mijn vijand. Je kan het ook gebruiken als werkwoord. Eerlijk is eerlijk, ik gebruik het meer dan me lief is. En soms als ik het moet gebruiken stop ik gewoon even met mn project, want ik kan er donder op zeggen dat als ik het een keer moet gebruiken, ik het binnen no-time wer moet gebruiken. En man wat baal ik dan. Ik heb zelf weleens gehad, dat ik het zoveel moest gebruiken dat ik het hele project waarvoor ik het moest gebruiken in de kliko heb gegooid er was geen beginnen meer aan.

Mijn woord heeft 7 of 9 letters ( je kan het verkleinen dan 9 letters) het heeft te maken met een hobby.

Weten jullie mijn woord :) ?